Sahte Saat Şoku: İade Ve Para İadesi Mümkün Mü?

29 Kasım 2024 19:16

Arkadaşlar bu siteden uzun zaman önce saat aldım ve bugün ürünlerin sahte olduğunu replika olduklarını burada öğrendim. Aldığım ürünü nasıl iade edebilirim ve paramı geri alabilirim? Hala mümkün mü bu kadar zaman geçmesine rağmen? Yani bayağı zaman geçti. Saati aldığım zamandan bu yana. Bilgi verirseniz çok sevinirim. Mahkeme yardımıyla oluyorsa mahkeme açarım. E arşiv fatura bilgileri var sadece

Mutlu

Dostum ben de aldım. E-PTT üzerinden aldığım için iade süresi geçmeden iade edince sistem üzerindeki havuzdan ödemem yapıldı. Ama bu adamın kendi sitesinden aldıysan biraz uğraşırsın. Kendisine söylesen saçmalayan bir tip. Tüm saatleri replika ben bunu biliyorum. Kendisi de güya beni avukata verecek :) Ama kesinlikle uğraş. Bu adam biz uğraşmadıkça insanlara çakma saat satmaya devam edecek

Mutlu

Bence yanlış yapıyorsun. Sen uğraşmayınca ben uğraşmayınca bu adam sahte saat satmaya devam edecek. Burda mesele giden parandan ziyade bu olmalı

Barış
Barış

Bu ve bunun gibilerle uğraşmanın hiçbir zaman iyi sonucu elde edilmedi. Ben benden haksız yere aldıkları paramı Ölmüşlerimin hayrına bağışladım sayıyorum ve hakkımı rabbime bırakıyorum.

İbrahim
07 Mart 2024 22:06