Argivit Bozulmuş Ürün Ve Alerjik Reaksiyon Tehlikesi!

Tuğba
10 Kasım 2024 18:29

Bu ürünü Nisan 2024'te 2 adet olarak aldım. Bir şişesini Nisan-Mayıs ayında bitirip diğerini hiç açmadım. Bu arada kutusuz gönderiyorlar. Diğerini de Eylül ayında okullar başlayınca açtım. 1-2 kez verdikten sonra vermedim, araya hastalık, ilaç vs. Kullanımı girdi. Bugün vereyim dedim. Çalkalayıp açınca birden köpürdü ve döküldü, yarısından çoğu. 1 kaşık oğluma verdim. Önce karnım ağrıdı dedi. Tuvalete gitti. 5 dakika içinde kulakları, yüzü, kolları, karnı, bacakları kıpkırmızı oldu. 10 dakika sonra acildeydik. Alerjik reaksiyon ve bozulmuş ürün. Üstelik SKT 11/2025'ti. Yaşadığımız korku bize yetti. Alerji ilacı verdiler. Yarım saat sonra kendine geldi oğlum. Güvenilir diye Trendyol eczaneden aldık ama demek ki güvenmemek gerekiyor. Açıldıktan sonra bekletilmemeli, sıcakta asla durmamalı. Keşke bu bilgiler verilseydi.

11 Kasım 2024 08:55 (Şikayetten 14 saat sonra)

Sevgili müşterimiz, Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Argivit ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Argivit Müşteri İletişim Merkezi

Nermin sonuçtan çok memnun

Bozuk Ürün: Çocuk Sağlığına Tehdit

Nermin
13 Aralık 2024 12:52
"Değişim yapılan ürünümü bugün teslim aldım kesinlikle köpürme, taşma, acı tat vs yok ilgileri ve hızlı çözümleri için üretici firmaya teşekkür ederim."
Bozuk Ürün: Çocuk Sağlığına Tehdit
İlknur sonuçtan çok memnun

İlknur
31 Temmuz 2024 23:14
"Problem çözüldü teşekkürler 👏"
Argivit Focus Köpürme Sorunu
Argivit Focus Köpürme Sorunu