Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Hep Teşekkür Hep Teşekkür

Yüksel
21 Şubat 2024 04:229.395

Hep şikayet yazılır bazen takdir edemez miyiz.
Gastroenteroloji cerrahisi bölümünde ameliyat oldum. Ameliyat öncesi sonrası Yoğun bakım bölümü ve 6. Kat serviste toplam 10 gündür tedavim devam etmekte. Hocalarımız tarafından insan üzeri bir gayret gösterilmekte ve bu gayret yukarıdan aşağıya tüm personel tarafından da mutlu bir yüzle sürdürülmektedir.
Hemşiresi, personeli, katta yemek dağıtımı yapanın dahi yaklaşımı inanın hiç ama hiçbir özel hastanede bulamazsınız. Sahip çıkılması ve daha fazla teşvik edilmeleri için hiçbir şey yapamıyorsak teşekkür de mi etmeyelim.
Lütfen tekrar söylüyorum her zaman kötüyü yaymak kolay, zoru taktir etmek ise görmezden gelinen bir alışkanlık gelin biraz da iyileri gösterelim.
Teşekkürler sayın hocalarım. Teşekkürler sayın hemşireler ve personel arkadaşlar.

Behçet Uz Çocuk Hastanesi Bakım Ve Uyarı Gerek

Hüseyin
27 Ağustos 2024 01:038.606

Öncelikle. Burda emek veren değerli doktor arkadaşlara üzülüyorum. Hemen hepsi alanında uzman ve hatasız görev yapmakla ...

Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi Servisi Hem Olumlu Hem De Olumsuz Yaşadıklarım!

Serkan
28 Temmuz 2024 11:138.084

Dokuz Eylül Hastanesi'nde karşılaştığımız en güzel şey doktorumuz *** ***, hemşirelerimiz s*** c*** g*** ve p*** Hemşire...

Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Konu Çalışanlarla İlgili

Sinan
28 Şubat 2024 09:0211.290

Hastaneniz hizmet kalitesi açısından oldukça yetersiz. İnsan burada sağlık hizmeti almak bir yana, personelin tavrıyla k...

3 Destek

Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi Nasıl Bir Tuvalet?

Antalya EğitimAraştırma Hastanesi Nasıl Bir Tuvalet?

Onurcan
Antalya Eğitim Ve Araştırma Hastanesi  Acil Bölümü Sıkıntılı!

Antalya Eğitim VeAraştırma Hastanesi  Acil Bölümü Sıkıntılı!

Tarık
Antalya Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Ortopedi Polikliniğinde Kayıt İşlerine Bakan Görevli Yok!

Antalya Eğitim VeAraştırma Hastanesi Ortopedi Polikliniğinde Kayıt İşlerine Bakan Görevli Yok!

Tarz