Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Hijyen Kan Alma İnsana Saygı Yok

05 Temmuz 2024 23:03

Dün ben bu hastanede kan aldırdım. Orada bana tavsiye edilen doktor için geldim, yoksa orasını görünce koşar adım dönerdim. İnsanların özeli denen bir şey yok. Yan yana iki hasta muayene oldum. Yanımda hasta galiba kanser geçirmiş, göğsü alınmış yaşlı teyzenin yanında ben muayene oldum. Rahatsız olmasın diye kafamı çeviremedim bile ona doğru. Sonra kan aldırma yerine geçtik, salondan gelen geçen içerisini görüyor, yan yana kan almalar hiç hijyen yok. Kan alan hemşire de nasıl kan aldıysa kolumdaki damarı patlatmış, kan ertesi gün yayılmaya devam ediyor. Kolum mosmor, durduramadım halen daha. Ben ilk kez geldim, bunları yaşadıysam oraya mecbur giden hastalar ne yapsın şimdi? İşinizi severek yapmıyorsanız başka bölüm okusaydınız bari, hastaların hayatını riske atamazsınız. İnsana biraz saygınız olsun, sizler de bir gün hasta olacaksınız. Unutmayın bunu.

Serkan sonuçtan hiç memnun değil

04 Mart 2024 20:56
Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Şifa Bulmak İçin Değil Dert Bulmak İçin Sanki

25 Eylül 2023 14:54
Seyrantepe Şişli Etfal Hastanesi Kan Alma
Gurbet sonuçtan hiç memnun değil

İlhan Varank Hastanesi Hastanede İyi Ve Kötü Doktor Deneyimi

12 Mart 02:51