Osman sonuçtan hiç memnun değil

Ankara Etlik Şehir Hastanesi Psikiyatri Polikliniği Çözümsüzlük Örneği

27 Ocak 2024 23:18

Yivsiz av tüfeği ruhsatı sağlık raporu almak için aile hekimime başvurdum. Aile hekimim psikiyatri doktorunda rapor almam gerektiğini söyledi. Ankara Etlik Şehir Hastahanesi psikiyatri 23. Poliklinik t. Ö. E 26/01/2024 saat 08:45 e randevu aldım. Kayıt esnasında aile hekimi yönlendirme yapmamış; tüm işlemler burada yapılacak denildi ve vezneye 250 TL ücret yatırdım. T. Ö. E muayene için gittim, beni psikoloğa yönlendirdi " bir test yapılacak" dedi. Psikolog testin 500 soru ve yaklaşık 3 saat süreceğini söyledi. Ben "bu kadar süre hastanede duramam kamu görevlisiyim, işlemleri iptal edelim, aile hekimimle tekrar görüşeyim, poliklinik yönlendirmesi yapsın" dedim. T. Ö. "işlemi iptal etmiyorum, burada işlemleri bitireceksin " dedi. Vezne görevlisi 250 TL nin iade edilmesi için doktorun makbuz arkasına kaşe imza yapması gerektiğini söyledi. T. Ö. İşlemi iptal etmedi ve kaşe imza yapmadı. Hastanenin hasta hakları bölümüne gittim, durumu anlattım, görevli kişi, psikiyatri bölümü ile görüştü " doktor iptal etmeyeceğini söylemiş". Hastanın hastane ve doktor seçme hakkı yok mu? Ben başka hastaneden işlemime devam etmek istiyorum. T. Ö. İşlemi iptal etmezse; başka hastaneden işlemime devam edemeyeceğim. T. Ö. Ün işlemi iptal etmesini ve ödediğim ücreti (250 TL ) hastanenin iade etmesini istiyorum.

Ankara Etlik Şehir Hastanesi Doktor Şikayeti

09 Ağustos 2023 12:44
Umut sonuçtan hiç memnun değil

Ankara Etlik Şehir Hastanesi Psikiyatri Polikliniği Şikayet

19 Ağustos 2024 15:21

04 Ekim 2023 11:30
Melisa sonuçtan hiç memnun değil

Ankara Etlik Şehir Hastanesi Psikiyatri Polikliniğinde Yaşanan Randevu Sorunu

05 Ocak 2024 15:35