Ankara Etlik Şehir Hastanesi Haber Verilmeyen İlaçlı Tomografi Randevumun Ertelenmesi

19 Aralık 2023 13:50

19 Aralık saat 15:30 dan ilaçlı tomografi çekimim vardı. Bir gün öncesi akşamdan sadece çorba içilip diet ilacı içilecek ve ertesi gün çekimi gidilip tomografi çekimi gerçekleşecekti. Çekim günü radyolojiye geldiğimde girişimi yapıp içeriye aldılar içeride ise sizin çekiminiz geceye ertelendi haberiniz yok mu denildi. Beni arayan olmadı aradılar da telefonum kapalıysa bile tekrar aranmam gerekmiyor muydu? Ya da gerçekten hiç aramadılar ve 24 saatten fazla aç kalmam gerekti. Kronik rahatsızlığım olduğu için kullanmam gereken tüm ilaçları da kesmiştim gerçekten çok mağdurum ve kızgınım. Mağduriyetimi dile getirdiğimde tek yapılabilen gece 9-10 gibi olan erteleme saatimi akşam 7:30 a almaları oldu. Umarım yetkililer sesimi duyar. İşini en layıkıyla yapan değerli sağlık çalışanlarımıza lafım yok fakat bu işlere bakanların biraz da empati yapıyor olması hastaya bir şekilde ulaşabiliyor olması gerek mi? İlaçsız ve aç kalınmayacak bir işlem olsa hiçbir lafım olmaz ama inanın çok mağdur oldum

Etlik Şehir Hastanesi Deneyimim

18 Eylül 2023 20:49
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Ankara Etlik Şehir Hastanesi Randevu Ve İletişim Sorunları

11 Şubat 2024 13:44