Yeşim sonuçtan hiç memnun değil

Anadolu AÖF Silinen Kayıt İçin Af Başvurusu Yapmak İstiyorum

21 Mart 2024 17:06

Anadolu AÖF Kamu Yönetimi bölümünde kaydım bulunmaktaydı. Bu dönem kaydımı yenilemek istiyordum; ancak, uzun süre sisteme giriş yapamadım. 'Sisteme giriş yetkiniz yoktur' uyarısı aldım. Buna rağmen e-Devlet üzerinde halen öğrenci statümün aktif olduğunu gördüğüm için beklemekteydim. Dün ise kaydı yenilenmeyen öğrencilerin kayıtlarının silindiğini öğrendim. Kaydımın silineceğine dair herhangi bir bilgilendirme mesajı almadım. Bu durumun düzeltilmesini ve gereğinin yapılmasını talep ediyorum. Verdiğim emeklerin boşa gitmesi kabul edilemez. Eğer kayıtlar silinecekse, neden önceden bir bilgilendirme yapılmadı? Af başvurusu yapmak istiyorum.

profile profile profile

Yorumlar (20)

Abdullah
Abdullah

Bende aynı durumdayım af çıkarsa mezun olacağım 1 dönemim kaldı af bekliyoruz

Sefer
Sefer

Anadolu Üniversitesi AÖF kamu yönetimi tek dersim kalmışken kaydım silinmiş af çıkarsa tek ders sınavını verip mezun olmak istiyorum

Dilek
Dilek

Benbe aynı durumdayım şu an kaydımın silindiğini öğrendim bilgi mesajı almadım bu durumla ilgili ne yapmalıyım af istiyorum

Esra
Esra

1 dersim kalmış ve AÖF kayıt yenileme için sisteme giriş yaptığımda kabul edilmedi. Büroyu aradığımda kaydımın silindiğini öğrendim ve çok üzüldüm. Hem de 1 dersim kalmışken. Kayıt silmeyle ilgili herhangi bir mesaj almadım. Aldığım mesaj sadece kayıt yenileme içindi. İnşallah en kısa zamanda af çıkar ve emeklerim boşa gitmez 😔

Musa
Musa

Benimde aynı o şekilde 1 dersin kalmıştı bende merkezi aradım kaydın silinmiş dedi lütfen AÖF af kanunu çıksın son bir dersim kalmış

Cemil
Cemil

Bir hayli kişi af bekliyor ben de istiyorum ama ne gelir elden

Sibel
Sibel

Hiçbir bilgi verilmeden benimde kaydım silinmiş ne yapmalıyım bilgisi olan var mı

Saime
Saime

Merhaba ben iki yıl önce afla dönmüştüm bu yıl mezun oldum. Eğitimim süresince öğrendiklerimden biri ; eğer 4 dönem üst üste kayıt yenilemezseniz kaydınız otomatik silinir. Çok üzüldüm sizin adınıza umarım af çıkar

Fatma
Fatma

Bende aynı durumdayım kaydımın silindiğinden haberim bile yoktu sayfama bir bakım dedim kaydım silinmiş

Davut
Davut

Benimde kayıt yenilmedim Bahadır rahatsızdım sınava gidemedim bir bakayım dedim silik

Kübra

Bende aynı durumdayım kaydı silmek bu kadar kolay mı bende bilmiyordum silmişler 2dersim kaldı ve kaydım silindi

Talha
Talha

2dersim vardı aradım Cumhurbaşkanlığı kararı ile çıkıyor dediler

Kübra

Maalesef, öğrenci işleri de görüştüm 2020 de 4 dönem üst üste kayıt yaptırmayanların kaydı silinmiş, takip edin bazen af çıkıyor dedi, çok üzüldüm, senelerim kalsa üzülmezdim de iki dersim kaldı sadece🥺

Rabia
Rabia

Sonuç bulabildiniz mi

Kübra

Merhaba ben de aynı durumdayım bir gelişme var mı acaba

Tolga
Tolga

Af çıkarsa diye yanıt yazıyorum mail düşer diye

Murat
Murat

Merhabalar af bekleyenler olarak çok kişiyiz acaba çıkacak mı bilgisi olan var mı

Okyanus
Okyanus

2026 Bahar döneminde af çıkacağını söylüyorlar. 2024 ten beri bir türlü çıkaramadılar!

Ben de aynı durumdayım. Bu durumda olanlar için Af bekliyoruz.

Başak
Başak

Ben de aynı durumdayım bir dönüş oldu mu acaba

Kayıt Yenileme Sorunu Ve Yetersiz Bilgilendirme

25 Şubat 2025 12:57