Görkem sonuçtan hiç memnun değil

Anadolu Kasko Aracımın Tamirini Yapmıyor Oyalıyorlar

Anadolu Kasko Aracımın Tamirini Yapmıyor Oyalıyorlar
23 Eylül 2024 10:44

30/08/2024 tarihinde 34 CPG 209 plakalı araç ile kaza yaptım. Anadolu Sigorta'yı aradım, 13317452240001 numaralı hasar dosyası açtılar ve anlaşması bulunan Yenibosna Gaziantepli Kardeşler Oto Servisi'ne çektirdim. Eksper gelip bakmış, ön raporu Anadolu Sigorta'ya iletmiş. Aracım neredeyse 1 aydır Gaziantepli Kardeşler'in kapısının önünde yatıyor, çürümeye terk edildi. Eksperi arıyorum, 'Biz raporu gönderdik, Anadolu Sigorta onay verip başlaması gerekiyor' diyorlar. Anadolu Sigorta'yı arıyorum, 'Bir rapor gelmedi' diyorlar, 'Bir onay bekliyor' diyorlar, 'Bir inceleniyor' diyorlar, oyalıyorlar. Mağdur ediyorlar. Hiçbir şekilde çözüme ulaştırmıyorlar. Aracımın tamirine en kısa sürede başlanıp teslim edilmesini istiyorum.

08 Ekim 2024 09:16

30/09/2024 tarihinde Renault Clio aracım ile trafik kazası yaptım aracıma Anadolu Sigorta kasko yaptırmıştım Anadolu Sigorta ile irtibata geçtim ve anlaşmalı olduğu Gaziantepli kardeşler servisine verdim aracı verdiğim gibi duruyor daha hiçbir işlem yapılmadı dosya sürekli incelemede sürekli bir bahane bulunuyor sürekli bir evrak eksik deniliyor gönderiyorum evrakı işleme almıyorlar 1 aydır aracım orada çürümeye bırakıldı bir an önce dosyaya onay verilip artık aracımın tamirine başlanmasını talep ediyorum

Ek
07 Ekim 2024 18:27

23 Eylül 2024 12:11 (Şikayetten 1 saat sonra)

Paylaşmış olduğunuz konuya ilişkin 5330805 numaralı bildirim oluşturulmuştur. Konu hassasiyetle değerlendirilerek tarafınıza en kısa sürede bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, ANADOLU SİGORTA Müşteri İletişim Merkezi

Görkem
Görkem
27 Eylül 2024 09:18

Bugün 5 ci iş günü bugün sonuçlanması gerekiyor bakalım oyalamaya devam edilecek mi

30 Eylül 2024 11:14

Söz konusu başvurunuza dair 5330805 numaralı bildiriminizle ilgili yetkililerimiz tarafından e-posta ile bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, ANADOLU SİGORTA Müşteri İletişim Merkezi

Görkem sonuçtan hiç memnun değil

Esat sonuçtan memnun

21 Ekim 2024 19:36
"Teşekkürler"
Anadolu Sigorta'da 21 Günlük Mağduriyet: Orijinal Parça Talebi
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

10 Haziran 2024 17:37