Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Altınay Güzellik Merkezi Mağduriyeti Ve Memnuniyetsizliğim

03 Haziran 2024 01:33

Konya Altınay güzellik merkezinin Sancak şubesinden 2022 yılında bitene kadar lazer paketini aldım. Her lazer randevumda başka başka elemanlarla muhatap oldum. Her seferinde farklı lazer işlemi uygulandı. Buz lazere hiç geçilmedi. Çünkü devamlı eleman değiştiği için deneme tahtasına döndüm. Dolayısıyla vücudum bu duruma alışamadı bitene kadar seansı uzadıkça uzadı. Kendini sorumlu sanan t... Adli saygısız, üslupsuz bir elemanları vardı. Her randevuda bir dayak yemediğim kalmıştı elhamdülillah. Her seansta yeni bir elemanla muhatap olduğum için bir keresinde lazer işleminde kolum yandı. Kremlerle, yatıştırıcılarla günler sonra zor geçti. Altınay hanıma ulaşamıyorsun kendisi müşterileri muhatap alan bir iş yeri sahibi değil. Simdi de işlem aldığım şubesini anıt civarına taşıdılar. Daha önceden herhangi bir bilgilendirme yapılmadı tabii ki iki çocuğum var evine yakın diye tercih etmiştim zaten. Mart ayındaki randevumda bir gün önce arayıp taşınacaklarını ve o yüzden randevumu ileri bir tarihe alacaklarını belirttiler kabul ettim doğal olarak. Yaklaşık bir 20 gün sonrasına atıldı seansım. Seansımdan bir gün önce aranmadım ben aradım sorun yok değil mi yarın randevum var dedim. Bir yanlışlık var randevunuz gözükmüyor dendi. Yine eleman değiştirmişler taşınma sırasında da randevu bilgileri kaybolmuş. Bir 20 gün daha salladılar randevu günümü. Yani 2 ayı geçkin epilasyon hizmeti alamadım artık 2 yıldır gerçekten yoruldum. Paranla rezil olmak deyimini yaşadım resmen işletmeye mesaj yazdım dosyamı kapatmaları i ve artık hizmet almak istemediğini deyim yerindeyse bıkıp soğuduğumu anlatmaya çalıştım. Bu bu süreçler boyunca işletmeden en ufak bir özür, minicik de olsa bir telafi, gönül alma hiçbir şey olmadı. Nazik bir şekilde her gelen elemana mağduriyetimi anlattım aldığım cevap yapabilinecek bir şey yok burası özel bir şirket eleman değişimi doğal dendi. Son mesajımda yine Altınay hanımla muhatap olamadım tabii ki 🙂bir çalışanı arama lütfunda bulundu ve gelin bir konuşalım yaşananlar için üzgünüz denildi. Anlayacağınız maalesef tavsiye edebileceğim bir işletme değilim zaman kaybı, kurumsallıkla alakası olmayan bir yer umarım bundan sonra bunca yasanandan ders çıkarıp düzelme yoluna giderler

Hatice sonuçtan hiç memnun değil

18 Mart 2024 00:39

03 Nisan 2024 14:37
Ravsan sonuçtan hiç memnun değil

Suit Güzellik Merkezleri Lazer Epilasyon Hizmetinde Ciddi Mağduriyet Ve Sonuçsuz Seanslar

20 Ağustos 2025 19:14

Buzlazer Memnun Kalmadım