Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Ali Ersoy İlkokulu (Ankara) Öğretmen Ve Müdürün Tavrı

29 Mayıs 2023 08:13

Ankara Altındağ ali ersoy ilköğretim'de okuyan oğlum e****, sınıftaki bir öğrenciyle sadece itme ve yere düşme üzerine kavga etti. Ancak bu konuda öğrencinin öğretmeni h***, sınıfa gelip çocuğuma arkadaşlarının yanında 'öğretmenini yanında ayağını denk al, seni ayağımın altına alır ezerim ve döverim' diyerek korkutmaya ve öğrenci ayrımı yapmaya çalıştı. Bu nedenle şikayetçiyim.

Konuyu okula gidip müdüre anlattık, ancak h***** adlı öğretmenin çocuklara ağzıyla yaptığı hakaretler nedeniyle oğlumu eğitim hayatından soğuttuğunu belirttik. Aradan 2 saat sonra oğlum okuldan gelirken İngilizce öğretmeni ş******, bana 'sen yalancısın, ailene hep yalan söylüyorsun' diyerek hakaret etmiş. Ben de öğretmene neden çocuğuma bu şekilde davrandığını sordum. Ancak öğretmen, 'çocuğunuz birini dövdü diye hiç mi rahatsız olmadınız' diyerek beni sorgulamaya başladı.

Müdür konuyla ilgisiz ve alakasız bir şekilde davranmaya başladı ve benim haklarımı savunmadı. Biz, bir anne ve baba olarak elimizde video kaydı ve tüm mesajlarımız var. Gerekenin yapılmasını talep ediyoruz. Teşekkür ederiz.

Şehit Yalçın Aran Ortaokulu (Pendik) Sorun Yaşama

04 Ocak 2024 18:05