Burak sonuçtan memnun

Alfa Cave Hotel Anlaşma Şartlarının Hiçbirini Yerine Getirmedi!

15 Eylül 2024 15:57

Konaklama için geldiğimiz Alfa Cave Hotel'de kapadokyabooknow Instagram adresinden bulduğumuz Sesa Cappadocia turizm tic. Ltd. Şti. Ajansıyla 1 gece konaklama için rezervasyon yaptırdığımız otelden şikayetçiyim. Genel bir sözleşme ile ekstraları olan tek beklentimiz sıcak su havuzu olan (2 katı ücreti bunun için verdiğimiz) otele geldik otele ait anlaşma şartlarının hiçbirinin yerine getirilmemesi ve durumu izah etmemize rağmen ilgisiz baştan savma cevaplar ile geçiştirildik sözleşme şartları yazılı olmasına rağmen hiçbir şekilde yardımcı olunmadı ve parasını ödediğimiz çok kötü vasat kalitesiz bir otelde istemeye istemeye konaklama yapmaya zorlandık. Tam idare edelim uyuyup uyanalım gideceğiz derken gece vakti yan odaya bir grup erkek yerleştirdiler ikazlarımıza rağmen iki çocuğun uykusundan uyandıracak kadar çok gürültü yaptılar ve daha sonra belli belirsiz kadın sesi duyunca uyarmamıza rağmen laf anlatamadık kötü bir gece geçirdik. Sözümüzü anlatmaya muhatap bulamadığımız bir otelde kalmak istemediğimiz için otelden çıkmak zorunda kaldık biz saçma bir gece geçirmek zorunda kaldık Resepsiyon denen bir sistem yok müşteri isteklerini cevap verme yok tam manasıyla yanıltıldığımız bir süreç yaşadık. Ben buraya gelebilmek için onca emek verdim ve emeğimin rezil olmasına gönlüm razı hakkım helal değildir. Ödemesini yaptığım lakin konaklamasını yapamadığım için ücretimin iadesini talep ediyorum.

Burak
Burak
18 Eylül 2024 22:13

Rezervasyon yaptırdığım ajans şirketi olan sesa cappadocia ve kapadokyabooknow yetkilisi a*** bey otel için yaptığım ödemenin iadesini gerçekleştirmiş ve yaşanan olumsuzluklar için gerekli ilgi ve alakayı göstermiştir kendisine teşekkür ederim. Fakat alfa cave Otel tarafından tarafıma herhangi bir dönüş olmadı ve bu konudaki olumsuz olan düşüncem değişmedi takdir gitmek isteyenlerin olacaktır.

Canan sonuçtan hiç memnun değil

03 Şubat 2024 15:04
Cappadocia Cave House Oda Buz Gibi Kalorifer Çalışmıyor
Sema sonuçtan hiç memnun değil

03 Mayıs 2024 11:41
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Capp Royal Cave Hotel Otel Beni Mağdur Etti Kaporamı Vermiyor

20 Kasım 2023 16:39