Alastyr Sunucu Gün Boyu Kapalı

08 Ocak 2024 23:33

Alastyr firmasında bir sunucum bulunmaktadır. Ödeme günü gelmeden ödemeyi hatırlatmak amacıyla ödeme gününe 15 gün kala e-posta göndermeye başlıyorlar. Ancak sunucum yaklaşık 11-12 saattir kapalı ve bu durumla ilgili herhangi bir bilgilendirme e-postası almadım. Destek ekibine yazdığımda ise sürekli olarak 'İvedik ile çalışmalarımız devam ediyor.' ifadesiyle karşılaşıyorum. Teknik aksaklıklar her zaman yaşanabilir; ancak bu aksaklıklar firmanın ticaretine engel olmuyor ve aktif olarak satışları sürdürüyorlar.

profile profile
09 Ocak 2024 12:37

Böyle bir mesaj atıp için içinden çıktılar. Merhaba Yaşanan olumsuz durum için öncelikle üzgün olduğumuzu belirtmek isterim. Stroge makinesi üzerinde maalesef çok zor gözükecek bir teknik problem ile karşılaştık bu sebeple ilgili hizmetlere ait verilere şu anda erişemiyoruz. Açıkçası yedekleme hizmeti olmayan yani yedeği olmayan hizmetlere ait verilere de erişilemeyecek maalesef. Yedekleme hizmeti alan müşterilerimiz için yedeklerini sırası ile yüklemeye başladık bile. Fakat bir yedekleme hizmetiniz bulunmadığını görüyorum. Bu sebeple maalesef ilgili hizmete ait bir veri bulunmuyor elimizde. Sizin tarafınızda alınmış bir yedek var ise iletebilirseniz tabi ki yardımcı olup geri yükleme sağlayabiliriz. Bu durumda aslında bizlerde mağdur durumdayız neredeyse hiç olmayacak bir fiziksel teknik problem ile karşı karşıyayız bu durumda ilgili emc mühendisleri ile görüşüp uzaktan destek vermelerini sağladık fakat onlarda bir çözüm üretemedi bu duruma ne yazık ki. Yedekleri olmayan müşterilerimizin sunucularını boş bir şekilde hızlıca aktif edip tekrar teslim edeceğiz. Ayrıca bu yaşanan durum içinde ek bir ay ücretsiz süre tanımlayacağız, bilginize. Diğer soru ve problemlerinize yardımcı olmaktan mutluluk duyarım. Saygılarımla,

Abdulbaki
Abdulbaki

Bizlerde aynı sorunu yaşıyoruz müşterilerin güncel verileri yok eski yedeklerde bir işe yaramıyor kötü bir durumdayım firmalarla yasal sorunlarla karşılaşmaya başladım bu konu yüzünden. Para ile çözülebilecek sorunlar değil bunlar.

Serkan
Serkan

Bende aynı sorunu yaşıyorum arkadaşların harddiskleri bozulmuş bütün veriler çöp sıfırdan kurup vereceklermiş bunu söylerken yedekleme hizmetimizin olmadığından düzeldiğinde yedekleme hizmeti satın alın demekten de kendilerini alıkoyamıyolar.

Derya
Derya

Tüm müşterilerine standart aynı cevabı verip konuyu bu kadar basitçe kapatmaya çalışmaları asla kabul edilemez. Bu hizmeti veren bir firmanın kendi yedeğine ulaşamaması sözleşmede ne yazarsa yazsın hukuki düzeyde de kabul görmeyecektir. Çok güncel olmayabilir ama hizmetimi bana aktif olarak teslim etmek zorunda. Veri kaybından sorumlu değiliz demekle olmuyor maalesef. Bomboş bir server hizmetini her yerde satın alabiliriz zaten.

Alastyr Sürekli Erişim Sorunları Ve Yetersiz Destek Nedeniyle Güven Kaybı!

Handy
17 Temmuz 2025 04:22