Aksesuarooaksesuar (Instagram) Kalitesiz Gözlük Satışı

14 Ekim 2023 14:45

Bana ürünün a kalite 1. Sınıf olduğu memnun kalacağım söylenerek 3 adet gözlük aldım gelen gözlüklerden biri mika kırıldı hatta camı çakmakla yandı boşuna yanıltıldık 20 lira bile etmez. Sorunu bildirdim bu fiyata bu dediler sorsaymışız mika diyeceklermiş açıklamaları da buydu.

14 Ekim 2023 19:54

Ürünleri 1 Ekim de aldım 3 adet gözlük 760 lira ödedim ve 2 hafta içinde gözlük paramparça oldu gözlükler söylendiği gibi a kalite değil kalitesi çok kötü yazdığımda da sormadınız deyip üstüne engellediler plastik mi mika mı nedir camları çakmakla yandı o derece a kalite deyip satıyorlar o kadar para alıyorlar ama ürünler kalitesiz geliyor

Ek
13 Ekim 2023 20:40

1 ekimde almış olduğum 3 al 2 öde kampanyasında 760 liraya aldığım gözlüklerden biri bildiğiniz plastik mika kırıldı camıda çakmakla yandı bize a kalite dendi sonrada bu fiyata mika budur Denim sattıklarının arkasında durmadılar firma adları instagtamda çantaooçanta diğer sayfası ise aksesuarooaksesuar almak isteyenler bir düşünsün derim piyasada 50 liraya bile cam gözlük varken mika ne şakaaa sanki.

13 Ekim 2023 20:27

1 Ekim tarihinde Instagram aksesuaroaksesuar sayfasından 3 adet gözlük aldım sözüm ona a kalite 3 al 2 öde kampanyasına 760 lira para ödedim gözlüklerden biri plastik camı mika şaka gibi oyuncak gibi parçalandı üstelik camı çakmakla yandı sorun bildirdim kabul etmediler o fiaata mika olur dediler .

Barış sonuçtan hiç memnun değil

25 Haziran 2024 22:45
Aslanmodaa (Instagram) Gözlük Kırık Geldi İade Almıyorlar
Aslanmodaa (Instagram) Gözlük Kırık Geldi İade Almıyorlar
Merve sonuçtan hiç memnun değil

22 Kasım 2024 14:35

08 Mayıs 2024 20:32
Dilara sonuçtan hiç memnun değil

18 Aralık 2024 21:40

14 Ağustos 2024 13:58