20 Temmuz 2024 13:26995
Tevfik'in Teşekkür Mesajı
Şikayet var. Com ve akçalı boya yetkililerine hızlı çözüm ve nazik davranışları için teşekkür ederim

Ürünler defolu ve kusurlu çıktı. Merhaba, Afyon Merkez 1. Sanayi Hasdener Boya'dan son aldığım 3 adet Akçalı sprey boya parlak siyah ürünlerde sorun yaşadım. Boyaları kullanmadan üst kısmındaki siboptan akıntı şeklinde fışkırdı, boya yerlere aktı. İlgili görseli mail adresinizi verirseniz paylaşacağım. İlgili dükkan bayi sorunlu olduğunu kabul etmiyor ürünlerin.

23 Temmuz 2024 14:17 (Şikayetten 3 gün sonra)

Değerli Tüketicimiz, Bizimle temasa geçerek ürünümüze ilişkin geri bildirimde bulunduğunuz için teşekkür ederiz. Akçalı Boya olarak ürünümüz ve sürece ilişkin olumlu, olumsuz tüm deneyiminizi önemsiyoruz. Söz konusu şikayetinizden dolayı üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Şikâyetiniz tarafımıza ulaşmış olup, en kısa sürede sizinle irtibata geçilecektir. Daha hızlı çözüm için her konuda bize ulaşabilirsiniz. Gösterdiğiniz duyarlılık ve değerli zamanınızı ayırarak bizimle temasa geçtiğiniz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Akçalı Boya ve Kimya San. Tic. A.Ş Kişisel verilerinizin şirketimiz nezdinde işlenmesi ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

23 Temmuz 2024 19:54

Akçalı boyadan müşteri yetkilisi burcu hanım ulaştılar sorunu tekrar ilettim kendilerine çok nazik çok anlayışlı ve hassasiyetle ilgilendi kendilerine ve akçalı boya ya teşekkür ederim

23 Temmuz 2024 19:56

Akçalı Sprey Boya Kurumuyor, Ürünler Ve Eşyalarım Zarar Gördü

Saniye
20 Haziran 2025 20:22615

"Teşekkür ederim B**** Hanım ilginiz, nezaketiniz ve çözüm sürecinde ki samimi çabanız için🙏"

Akçalı Sprey Boya Kurumuyor, Ürünler Ve Eşyalarım Zarar Gördü

Kuruyan Boya Sorunu: Eşyalarım Zarar Görüyor

Gamze
20 Ekim 2024 00:00860

Akçalı marka 2 adet sprey boya aldım, dolaplarda ve sandalye ayaklarında kullanmak için. Boya kurumuyor; kurudu sanıp 1 ...

Trendyol'dan Alınan Sprey Boya Sorunu

Fulya
18 Şubat 2025 00:16545

"Burcu hanıma teşekkür ediyorum. Sorun çözüldü"

Ürün Kalitesi Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

Volkan
22 Şubat 2025 00:10596

Akçalı boyalarını yıllardır sürekli alıyorum, işimiz gereği sürekli nikelaj boyalarını kullanıyorum. Fakat son iki üründ...

1 Yorum

Akçalı Sprey Boyanın Kafası Kırılıyor İçi Dolu Ama Kullanamıyorum!

Akçalı Sprey BoyanınKafası Kırılıyor İçi Dolu Ama Kullanamıyorum!

Esra
Akçalı Sprey Boya Kalite Oranı Azaldı