Ajet Uçağın Kalkmasına 20 Dakika Kala Kapıyı Kapattı!

Ajet Uçağın Kalkmasına 20 Dakika Kala Kapıyı Kapattı!
Hibanur
03 Haziran 2024 20:54

02.06.2024 tarihinde 20.10 saatli İstanbul Sabiha Gökçen-Antalya uçağı için biletim vardı. Bir gün öncesinden online check-in yaptım. Saat 19.15 civarında havaalanında idim. Ardından ilk kontrol noktasından geçtim. Panolardan sürekli kapının açılıp açılmadığını kontrol ettim. Kontuar açıldı yazısının ardından ikinci geçişten geçtim. Hızlı bir şekilde kapıya gittim. Kapıya gittiğimde saat 19.51 idi ve kapı kapanmıştı. Yalvarmama rağmen yarın hastaneye gitmem gerektiğini hastalarım olduğunu söylememe rağmen asla dikkate alınmadım ve yardımcı olmadılar. Hala uçağın kalkmasına 20 dakika olmasına ve beni yetiştirebileceklerine rağmen kapıyı göz göre göre kapattılar. Şimdiye kadar bir çok kez uçuş tecrübem oldu asla böyle bir muamele görmedim. Aynı güne başka bilet bulamadığım için mecburi olarak 03.06.2024 tarihine saat 20.25 Antalya uçağına bilet almak zorunda kaldım. Şu an uçağın içindeyim ve saat 20.18 uçuşa 7 dakika olmasına rağmen hala yolcu alımı devam ediyor. 20.20 saatinde boarding completed anonsu yeni yapıldı ve hala kapıdayız. Zaten şimdiye kadar asla uçuş saatine 20 dakika kala kapının kapandığını görmedim bir çok kez uçmama rağmen. 30.05.2024 tarihinde Antalya'dan İstanbul'a geldiğim uçakta da bir saat rötar yapılıp hiçbir şekilde açıklama yapılmamasına rağmen ki sürekli geç kalkma sorunu yaşadım (mart ayında da bir çok kez) uçuşlarımda bu firmada ben bunu sorun etmezken erkenden kapı kapatıp beni mağdur etmeleri çok manidar. Resmen hakkım ihlal edildi. Hiç adaletli bir davranış değil bu firmaya bunu hiç yakıştıramadım. Daha çok bu firmayı tercih etmeme rağmen şimdiye dek beni mağdur ettiler. Hakkımı vermelerini istiyorum. İkinci bileti almak zorunda kaldım hem de yüksek fiyattan. Ekleyeceğim fotomun saatinde de görüldüğü üzere işaretlediğim yolcuyu 20.17 saatinde 8 dakika kala aldılar uçağa ve kapı açıktı bu şekilde davranmaları çok adaletsiz. Hakkımı karşılamalarını talep ediyorum.

Halime
29 Haziran 2024 15:57
AJet (Anadolu Jet) A Jetin Saatlerce İnsanları Açıklama Yapmadan Bekletmesi
AJet (Anadolu Jet) A Jetin Saatlerce İnsanları Açıklama Yapmadan Bekletmesi

Nurullah
14 Haziran 2024 22:54
Erdi sonuçtan hiç memnun değil

Erdi
07 Temmuz 2024 00:44