Hacı sonuçtan çok memnun

Ordu Karşıyaka Aile Sağlığı Merkezi Hizmet Alımı Ve Davranış!

07 Ağustos 2024 16:21

Ordu ili Altınordu 30 numaralı Karşıyaka Mahallesi Aile Hekimliği'ne 06/08/2024 tarihinde rahatsızlığım dolayısıyla saat 15:00 civarında gittim. Görevli sekreter f*** Bey (soyadını bilmiyorum), doktorum *** *** Bey'in Salı günleri öğleden sonra evde hasta bakımında olduğundan kendisinin olmadığını, dolayısıyla muayene olamayacağımı, halihazırda bulunan doktorların bana bakmayacaklarını söyledi. Sekretere doktorumun yarın olup olmadığını sorduğumda, kendisinin yıllık izinde olduğunu söyledi. Öğrenmek istediğim, yıllık izinde olan bir hekimin yerine hastalarına bakacak bir hekim görevli olması gerekmez mi? Yerine bakan hekim o gün o da mı evde hasta bakımı için görevli olur ve ben muayene olamam, bana hastanenin aciline git denir. Ben vatandaş olarak bu durumdan şikayetçiyim. Ayrıca görevli sekreterin de vatandaşla nasıl konuşulacağı konusunda eğitime alınmasını talep ediyorum. Ben muayene olamadım ve gönderildim.

Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Aile Hekimi Randevusunda Uzun Bekleyiş Ve İletişim Sorunları

25 Kasım 2024 12:43
Şebnem sonuçtan hiç memnun değil

Aile Sağlığı Merkezleri Doktorun İlgisizliği Ve Azarlaması Gebelik Takibimi Engelledi

26 Aralık 2024 14:05

Doktorun İlgisizliği Ve Kırıcı Tavrı