Aile Sağlığı Merkezleri Yapılan İşi Sevmek

20 Ocak 2024 01:26

Sayın yetkili, 20 Ocak 2024 Cuma günü L****** N*** B**** Aile Sağlığı Merkezi'ne ilaç yazdırmak için gittim. Benim doktorum yerinde olmadığı için reçetemi yazdıramadım. Müracaat bölümündeki görevliye başka bir doktordan ilaç yazdırma talebimde bulundum. Ancak başka bir doktorun yazamayacağını söyledi. Ben gerçekten ilaçlarımı ara vermeden kullanmam gerektiğini ifade ettim. Bana 'burası acil servis değil, sağlık ocağıdır' şeklinde cevap verildi. Ayrıca o sırada sağlık ocağı boştu ve fazla hasta yoktu. İşi olmayan doktorlar ve diğer boşta olan görevliler, müracaat bölümünde sohbet ediyorlardı. Orada bulunan Doktor A*** K*******'ya ilaçlarımı yazıp yazamayacağını sordum, fakat yazmak istemediğini belirtti. Aramızda tartışma yaşandı ve bana saygısızca cevaplar verdi. 'Yazmak zorunda değilim' gibi ifadeler kullandı. Ben 'hiç vicdanınız yok mu?' diye sorduğumda, 'Evet, yok' şeklinde sert bir dille cevap verdi. Bu yaklaşımıyla beni ve diğer hastaları mağdur ettiler. Oradaki doktorlar sadece reçete yazıyor ve bunu yaparken de bize zorluk çıkarıyorlar. Yıllarca iyi şartlarda çalışmadık ve emekli olduk. Orada gerçekten çalışan doktorlar da var, mesela Doktor Ö**** Ö****. Kendisi kimseyi kırmadan, incitmeden işini yapıyor. Doktor A*** K******* ise müracaat bölümünde sohbetle meşgul. Sizden rica ediyorum, lütfen herkes işini yapsın. Hayat şartları zaten zor, işlerimizi daha da zorlaştırmamalarını talep ediyorum. İlgili ve yetkili kişilerden yardım bekliyorum.

Esenyurt Aile Sağlığı Merkezi'nde Yaşanan Mağduriyet

20 Ağustos 2024 11:30

21 Kasım 2023 11:36

30 Temmuz 2024 00:53
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Aile Sağlığı Merkezleri Maltepe 128 Numaralı Aile Sağlığı Merkezinden Şikayetçiyim

24 Nisan 2024 13:54
Eda sonuçtan hiç memnun değil

Aile Sağlığı Merkezleri Kocadağ Şikayeti

26 Haziran 2024 02:47