Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Adidas Ayakkabıda Rahatsız Edici Ses Sorunu

Uğur
26 Aralık 2024 17:00

Van'da bulunan Vanmall AVM'deki Sporjinal mağazasından aldığım Adidas Ozmillen marka ayakkabım, yürürken taban katlandığı esnada ses yapıyordu. Özellikle merdivenleri çıkarken rahatsız edici bir ses çıkıyordu tabanından. Aldıktan bir hafta sonra mağazaya gidip şikayetimi bildirdim. Mağaza görevlisi, ayakkabının yeni olduğunu, birkaç ay kullanılması durumunda geçmezse geri getirmemi söyledi. Yaklaşık 5 ay sonra tabandan gelen ses devam ettiği için tekrar götürdüm. Garantiye göndereceklerini söylediler. Ayakkabı garantide yaklaşık 2 ay kadar kaldı ve şikayetime red cevabı geldi. Dün mağazadan ayakkabımı teslim aldım. Buradan da bir sonuç çıkmazsa Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayet edeceğim. Adidas gibi bir markanın ayakkabısından yürürken ses çıkması kabul edilecek bir durum değil, parasını kesinlikle hak etmiyor.

Şevin
28 Temmuz 2025 18:32
Adidas Mağazasında Garanti Sürecinde Yaşanan Sorumsuzluk Ve Ayakkabımın Hasar Görmesi

Levent
05 Aralık 2024 14:04
İmhan sonuçtan hiç memnun değil

İmhan
20 Kasım 2024 15:27
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Burak
21 Mart 2025 20:38