Adı Şahane Alkol Hakkımız Eksik Verildi _ Hesap Fazla Geldi

07 Eylül 2023 12:51

5 Eylül Salı akşamı 26 kişilik bir rezervasyonla gittik, rakı hakkımız eksik verildi (bir adet 35 lik eksik) garsonla konuşup yetkili birini istememe rağmen ilgilenilmedi. Gecenin sonunda +400 TL fazla hesap geldi. Ertesi gün arayıp durumu bildirdim hesap fişi gönderildi. Açıklama olarak WhatsApp üzerinden: "16 kişi alkol 7 kişi soft içti denildi." "Biz 26 kişiydik bu durumda kalan 3 kisi ne içmiş oldu" soruma da cevap verilmedi. Ertesi gün tekrar yazdım cevaben de e işte biz bilemeyiz gibiye yakın bir cevap verildi. Ayrıca güvenliği sağladığını sanan arkadaşlardan biri arkadaşımızı erkekler tuvaletinde sürekli rahatsız etti. Arkadaşımızın bir bulantı durumu oldu lavaboya götürdük. Kendine gelmesi biraz zaman alınca bizde yanında olmamıza rağmen hadi çıksın artık şeklinde sürekli bir baskı durumu oldu. Güvenliği sağlamak nezaketsiz bir tavır sert bir yüz ifadesi takınmakla olur bir şey değildir. Netice itibariyle bir daha asla tercih ve tavsiye etmeyeceğimiz bir mekan olarak kara listeye almış olduk.

Cilvelim Yeni Nesil Meyhane Fazla Ücret Alındı!

28 Şubat 2025 09:41

12 Ekim 2023 17:59
Bektaş sonuçtan hiç memnun değil

07 Eylül 2024 17:33

29 Eylül 2024 03:01
Başak sonuçtan hiç memnun değil

Afitap Meyhane Tunus Kafamızdan 20 Bardak Çay Döküldü Düzgün Özür Bile Dilemediler

07 Nisan 2024 00:22