Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Adam & Eve Hotels'te Yaşanan Olumsuz Deneyimler!

31 Ağustos 2024 11:10

Otelde havuzun içinde uygunsuz davranışlar sergileniyor, gözlerimize inanamadık. Kız kardeşim, eşi, ben ve erkek arkadaşım gittik bu otele. 10 yıl önce gelmiştim, hala aynı kalitede sandım. Girdiğimiz günden beri başımıza gelmeyen kalmadı. Erkek grubu alınmayan otele, 5'li 6'lı erkek grupları almışlar. Kadınlar asla bikini giymiyor, üstsüz güneşleniyorlar. Neyse dedik, bizi ilgilendirmez, bakmayalım. Akşam yemekleri tam bir hayal kırıklığı, her gün aynı yemek çıkıyor ve çıkan etler sadece lastik gibi. Yetişemezsek bir de yok denilip gönderiliyor. Hadi ona da tamam dedik, açık büfeyi küçücük yapmışlar, bir turda bitiyor. Gittiğim ortalama bir otelin açık büfesinden daha kötüydü. Ara servisler hep aynı, tane sandviç. Zaten denizdeki barda asla ne alkol servisi ne kahve servisi var. Denizde oturmak istiyorsak, bir şey içmemeyi göze almak lazım. Garson desek asla yok. Bir tane garson görünce resmen yalvarıyoruz getirmesi için, o da getirirse unutmazsa. Havuzun barında ciddi bir sıra beklemek gerek. Zaten barmenler o kadar tecrübesiz ve bilgisizdi ki bize soruyorlar, bunu mu koyalım diye. Erkek arkadaşım hadi artık buna da tamam moral bozmayalım dedik ama en kötüsü de havuzdaysak bir çift gelip havuzun içinde uygunsuz davranışlar sergiliyor. Herkesin gözü önünde uygunsuz davranışlar sergiledi ve biz şikayet edip ortalığı ayağa kaldırmasak çalışan kimsenin umurunda değildi. Orada otelde konaklayanlar durumu daha da kötüleştirebilirdi ve bizim ısrarımızla güvenlik geldi. Bu durumu yaratan çiftin umurunda olmadı, o çifti dışarıya atmadılar. Sonucunda uyardık, biz onları yapamayız dediler. Hayatımda bir otelden bu kadar soğumadım. Odada sinirimden ağladım, nasıl bir yere geldik biz diye çıkmaya çalışıyoruz. Paramızı zorla geri aldık. Zaten çalışanların hepsi o kadar ilgisiz ki derdimizi birine anlatamıyoruz, dinlemiyorlar ya da biz ilgilenmiyoruz diyorlar. Orası bir otel değil, insanlar oraya tamamen başka amaçlarla gidiyorlar. Hayatımın en kötü otel tecrübesiydi.

02 Ağustos 2023 12:16

17 Temmuz 2023 23:49
Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

02 Ağustos 2025 10:21
otel-hayal-kirikligi-hijyen-ve-hizmette-buyuk-sorunlar-6.jpg