Adana Acısan Teknik Hırdavat Ürün Ve Hizmet Memnuniyetsizliği

13 Temmuz 2023 19:10

Acısan teknik hırdavat'tan alınan bant zımpara ürünü, 3 kullanımda motoru yandı. Garantiye götürdüğümde, daha girişte 'bunun motoru sizin yüzünüzden yanmıştır, garantiye girmez' denildi. Zaten başıma geleceği anladım. Sonra da yarı parası istenerek servis onarırız dedi. Sorduğumda, 3 kullanımda nasıl yanar, kesin zorlamışsınız dedi. Oysa fişe taktım ve zor kapattım. Neredeyse yanıyordu. Dünya parayı 3 kullanım için verdiğimiz üründen hiç memnun kalmadım. Bir de memleketim olan Adana firması diye tercih etmiştim. İlk sorunda garantiyi işletmediler.

14 Temmuz 2023 19:59

Dicle sonuçtan hiç memnun değil

Kale Makina Klpro Şarjlı Vidalama Garanti Sorunu

13 Ekim 2023 01:14
Ufuk sonuçtan hiç memnun değil

Palmera Testere Kullanıcı Hatası Mağduriyeti

06 Kasım 2024 19:02