İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İzmir Acıbadem Hastanesi Muayene Ücreti Dayatması Ve Personel Tavrı

22 Nisan 2024 23:15

Acıbadem İzmir Bayraklı Tıp Merkezi'nde muayene öncesi sağlık sigortası anlaşmasının olup olmadığını sorduğumda anlaşma olduğu söylenmiş, muayene öncesi herhangi bir ücret belirtilmemiş ve onayım alınmamıştır. Muayene sonrasında ise ücret talep edilerek ödeme istenmiştir. Muayene öncesinde özel sigorta ile anlaşma olduğunu belirten personele bu durumu hatırlattığımda, bağırarak ve nazik olmayan tavırlarla bu ücretin ödenmesi gerektiği, hiç hoş olmayan bir şekilde tarafıma iletilmiştir ve kimliğim verilmeden ücret talep edilmiştir. Kendileriyle hoş olmayan tavırları nedeniyle anlaşamadığımı ve yetkili bir kişi ile durumu görüşmek istediğimde, hastanedeki en yetkili kişi olduklarını ve istediğim yere şikayet edebileceğimi söyleyerek başka kimse ile görüşmeyeceğimi, yine hoş olmayan tavırlarla belirtmişlerdir. Muayene öncesi sorulduğu halde belirtilmeyen ücret ve sonrasındaki bağıran tavırlar nedeniyle, sonradan isimlerini öğrendiğim F. ve M. isimli personellerden şikayetçiyim.

23 Nisan 2024 11:47 (Şikayetten 12 saat sonra)

28552651 numaralı bildiriminiz bize ulaştı. Konu ile ilgili en kısa sürede size geri dönüş sağlayacağız. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla.

İbrahim
26 Nisan 2024 10:57

Şikayetimin ardından Acıbadem tarafından uygulama bilgilerimin güncellenmesi adına ulaşıldığı belirtilerek arandım ve bazı bilgilerim talep edildi. Aldığım hizmet hakkında şikayetim olduğunu belirterek arayan kişiye yaşadığım süreci aktardım. Tarafıma ulaşılacağı söylendi fakat şikayetim hakkında bana ulaşan kimse hala olmadı. Şikayetimin değerlendirilmesini ve yaşanan durumlar hakkında tarafıma bir açıklama yapılmasını talep ediyorum.

Özel Kozyatağı Acıbadem Hastanesi Cildiye Hk.

25 Mart 2024 15:35

24 Aralık 2023 01:11
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

25 Temmuz 2024 21:26

Acıbadem Hastanesi Muayene Ücreti Talep Etti