Acıbadem Hastanesi Hemşire Mağduriyeti Ve Bebeğimin Kolunun Şişmesi

20 Mart 2024 06:06

19 Ekim Salı günü çocuk doktorumuz, serum takılması için bizi acil servise yönlendirdi. Muayenemiz çocuk polikliniğinde gerçekleştirilmesine rağmen, odaya alınmamız için yaklaşık yarım saat bekletildim. Daha sonra odaya alındık ve bir hemşire damar yolu açtı; ancak iğnenin yarısı dışarıdaydı. 1,5 yaşındaki oğlumun kol eklem yerinden iğne ucunun yarısı dışarıda kalmış ve hiçbir sabitleme yapılmadan sadece bantla yapıştırılmıştı. Birkaç dakika sonra ilacın gitmediğini fark edip hemşireyi çağırdım. Geldiğinde iğneye elini basılı tutmamı söyledi. Ben de çocuğun derisinin yukarı kalktığını belirttim. Bir süre sonra çocuğun kolu şişmeye başladı ve hemşire butonuna bastım. Gelen stajyer hemşire yerine deneyimli bir hemşire talep ettim. Başka bir hemşire gelerek iğneyi çıkardı ve ilaçlı bez vererek bize yardımcı oldu. Yardımcı olan hemşire, bunun sık yaşanan bir durum olduğunu ifade etti. Bu kabul edilemez bir durum ve personelin bu durumu normalmiş gibi karşılaması daha da üzücü. İyileşme sürecinde mağduriyet yaşadık ve personel hakkında gerekenin yapılmasını talep ediyorum.

20 Mart 2024 09:17 (Şikayetten 3 saat sonra)

28229724 numaralı bildiriminiz bize ulaştı. Konu ile ilgili en kısa sürede size geri dönüş sağlayacağız. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla.

Eylül sonuçtan hiç memnun değil

15 Ekim 2023 08:32

Acilde Çocuk Hastaya Geç Müdahale Ve İlgisizlik Yaşadık

11 Haziran 2025 12:55
Ferami sonuçtan hiç memnun değil

27 Eylül 2024 23:43
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

05 Ocak 2024 00:23

25 Aralık 2023 01:54