Levent sonuçtan çok memnun

Acer SWİFT 3 AMD 5500 U Laptop Ekranı Bozukluğu

09 Mayıs 2024 19:41

Daha evvel kullandığım Acer SWİFT 1 Celeron 4020 den sonra memnun kaldığım için Acer SWİFT 3 AMD 5500U laptop aldım. Yalnız Youtube.com video'su izlerken Flicker denilen belli renklerde ışık titremeleri gördüm. Yani üst model diye aldığım 4 sene daha yeni daha iyi olması gereken laptop ekranı bozuk çıktı.

17 Mayıs 2024 19:36

Trendyol'dan alınan Acer SWİFT 3 AMD Ryzen 5-5500U 8GB 512GB SSD dos 14" FHD Gümüş Dizüstü Bilgisayar nx. AB1EY. 002 ekran donmaları yaşanıyor. Birinde açma kapama düğmesine uzun basarak diğerinde ise açma kapama düğmesine uzun basılsa da işe yaramadı, bu sefer ekranı kafasını kapatıp açınca kendini kapayıp açtı. Bu şekilde bilgisayar olmaz işimiz gücümüz yarım kalıyor veri kaybediyoruz. Kaldı ki Acer SWİFT 1 Celeron 4020 de bile böyle bir sorun yaşamamıştım. Acil tamirat veya para iadesi talep ediyorum.

09 Mayıs 2024 23:48

Benim hatam ekran kartını kurmadan video izlemişim. Markadan ricam adım adım TR oku beni dosyası koymaları. Teşekkürler.

21 Mayıs 2024 19:03

Maalesef ekran kartı driver larını güncellememe rağmen Trendyol'dan alınan Acer SWİFT 3 AMD Ryzen 5-5500U 8GB 512GB SSD dos 14" FHD Gümüş Dizüstü Bilgisayar nx. AB1EY. 002 ekran donmaları yaşanıyor. 1 ay içinde 5 kere ekran donması yaşadım. Bazısı şarjda bazısı şarj hariciydi. Birinde açma kapama düğmesine uzun basarak diğerinde ise açma kapama düğmesine uzun basılsa da işe yaramadı, bu sefer ekranı kafasını kapatıp açınca kendini kapayıp açtı. Bu şekilde bilgisayar olmaz işimiz gücümüz yarım kalıyor veri kaybediyoruz. Kaldı ki Acer SWİFT 1 Celeron 4020 de bile böyle bir sorun yaşamamıştım. Acil tamirat veya para iadesi talep ediyorum.

Yavuz sonuçtan hiç memnun değil

Yavuz
08 Ekim 2024 10:16
Fazıl sonuçtan hiç memnun değil

Fazıl
09 Eylül 23:31

Gamze
24 Şubat 2024 16:06
Acer Sorunlu Ürün İçin Değişim Yapmıyor
Acer Sorunlu Ürün İçin Değişim Yapmıyor
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
28 Ekim 2023 02:15
Zeynel sonuçtan hiç memnun değil

Acer Nitro5 Servis Sorunları Ve Yanıltıcı Sıvı Teması İddiası

Zeynel