Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Acer Ayıplı Ürün Satmak

22 Şubat 2024 01:16

9 Şubat'ta Konya Vatan Bilgisayar'dan Acer Predator 13. Nesil Core i9 13900HX-RTX4070 8Gb-16Gb-1Tb SSD-16 inç-W11 model laptop satın aldım ve ilgili satış danışmanı kutuyu açarak ilk kurulumu gerçekleştirdi. Daha sonra cihazı bana teslim etti; ancak bu bilgisayarı bana önerileri üzerine aldım.

Eve geldiğimde kutuyu açtım ve ilk incelememde ekranın sağ üst köşesinde bir panel eğriliği fark ettim. İnternette gezinirken bilgisayarın takılmaya başladığını gördüm ve durumu normal olarak değerlendirip cihazı kapattım.

Ertesi gün cihazı tekrar açtığımda sistem kontrol edilemiyor ve kendi kendine programlar açılıyordu. Ayıplı mal olduğu için cihazı Vatan Bilgisayar'a geri götürdüm. 14 Şubat'ta cihazı teslim aldım ve bana 16 Şubat'ta geri verileceği söylendi.

Cihazın yapıldığı belirtildi ancak teknik servisle aynı gün içinde cihazı açtığımda sorunun devam ettiğini gördüm. Tekrar servise verdim ve bugün bana kullanıcı hatası sonucu 65.000 TL masraf çıkartıldığını söylediler.

Ana kart ve SSD'nin bozuk olduğunu belirttiler; fakat bu durum benim suçum değil çünkü cihazı kullanma fırsatım bile olmadı. Buradan yetkililere sesleniyorum ve bu ayıplı malın düzeltilmesini talep ediyorum.

profile profile
24 Şubat 2024 13:16

Yazıklar olsun hala ne arayan var ne Soran ilgi alaka sıfır bu marka ya hiç yakıştıramadım gerçekten kendi şirketlerine bile mail gönderdim umursamıyorlar yazıklar olsun ama ben sürecin artık arkasındayım hukukla devam ediyorum zaten mahkemeye verdim bakalım inşallah hayırlısı ile hakkımı alacağım

01 Mayıs 2024 18:20

Tüketici mahkeme süreci 2 ay sürdü ama Allah'a şükür kazandım iade aldı Vatan Bilgisayar ve başka modelle değiştirdim cihazı

Acer, Üretim Hatasını Müşteriye Zorla Tasarım Diye Dayatıyor

Burak
21 Şubat 2024 13:58
Acer, Üretim Hatasını Müşteriye Zorla Tasarım Diye Dayatıyor
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Abdullah
28 Kasım 2023 23:15

22 Haziran 2023 22:38
Osman sonuçtan hiç memnun değil

Osman
01 Nisan 2024 18:24
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Acer Aspire 3 Laptop Sadece 7 Ayda Arızalandı, Hayal Kırıklığı Yaşadım

10 Mayıs 2025 13:42