Çağdaş sonuçtan hiç memnun değil

1xBet Yanlış İsimle Karşılaşılan Para Çekme Sorunu

20 Kasım 2024 19:08

35178901 ıd numaralı hesabıma para çekme talebinde bulundum, yalnız ismim ve soyadım yanlış yazıldığı için param yatırılmadı. Buradan şikayette bulunuyorum, paranızı hiçbir şekilde vermiyorlar. Ödemeler finans merkezi kesinlikle maillerle ilgilenmiyor. Sürekli 'bekleyiniz, bekleyiniz' deyip geçiyorlar. Başka hiçbir şey yok. Benim problemim daha çözülmedi, eğer çözülürse tekrar olumlu mesaj mail atarım, sizi bilgilendiririm. Kamuoyuna saygılarımla.

23 Kasım 2024 17:37

1xbet bakın oyuncu arkadaşlar büyük ödemeleri yapmıyor ben 1 haftadır paramı alamadım defalarca mail attım oyalıyorlar sadece bekleyiniz bekleyiniz bekleyiniz bekleyiniz diyorlar sırayı aldık sıraya aldık sıraya aldık bu kadar başka bir cevap yok müşteri hizmetleri de boş bir adam oraya oturttu muşlar üçbeş tane çakal başka bilgi veremeyiz yetkimiz yok ekranlarımız kapalı bu kadar kesinlikle bu siteye güvenmeyin gidin başka sitelerden oynayın 50 TL 100 TL 1000 TL ödüyorlar ama 10.000 üzeri rakamları hiçbir şekilde ödemiyorlar dolandırılmak istemiyorsanız 1xbet hesaplarınızı iptal ettirin acilen

21 Kasım 2024 22:43

Oyuncu hesabından kimseye para çekme talebinde ödeme yapmıyor bu şirket sakına bu şirket ile bahis yapmayın. 6 gündür para çekme ile uğraşıyorum ancak hesabıma yatan hiçbir tutar olmadı ödemeler ve finans birimi sürekli sallıyor hiçbir mailde cevap vermiyor bekleyin bekleyin bekleyin diyor sakın bu şirkette mayıs yapmayın ödemenizi alamazsınız küçük rakamlar yatırıyorlar sadece

20 Kasım 2024 19:37 (Şikayetten 28 dakika sonra)
20 Kasım 2024 19:44

Evet telefonumdan sesli komut ile yazarken 1xbet olan firma isminizi Bigbet olarak otomatik yazmış. Doğrusu 1xbet tir... Hiçbir şekilde [email protected] ve [email protected] sorunumu gideremiyor ilgilenilmiyor defalarca mail attım hep bekleyiniz, işlem sırasına alındı deniyor. 1xbet ten şikayetçiyim. Kimse oynamasın. Alacak olduğum tutarı yollamıyor ve müşteri işe ilgilenilmiyor. Sadece bekleyin bekleyin bekleyin işlem sırada sırada sırada sırada böyle otomatik mesajlar atıyor. Diğer sitelerde böyle sorum yok. Kimse oynamasın bu siteden. Hiçbir sorun çözülmüyor para alırken hemen alıyorlar ancak ödeme kısmında sürekli bekleyiniz deniyor. Sorunum acil çözülür ise çözüldü bilgisi verip özür dilerim kamu oyuna saygılarımla. Id no 35178901

Şikayetçiyim 1XBET ve finans bölümünden

Şikayetçiyim

20 Kasım 2024 19:45

Teşekkürler. İlgili işlemle alakalı detayları ilettiğinizde, konuyu hızlıca inceleyip çözüm sağlayacağız. Saygılarımızla

20 Kasım 2024 20:39

Merhaba https://t.me/admiin_1x adresimize yazmadınız efendim. Ulaşmanız bekleniyor. Teşekkürler .

21 Kasım 2024 23:59

Merhaba efendim. Sizlere yardımcı olabilmemiz için Telegram adresimizden ulaşabilirsiniz. Teşekkür ederiz

23 Kasım 2024 17:38

1xbet hala paramı ödemedi altı gün oldu sahtekar ve dolandırıcıyı kimseye tavsiye etmiyorum sakın burada oyun oynamayınız bahis almayınız ve hesaplarınızı ağaçları iptal ettirinz

24 Kasım 2024 13:29

Değerli Üyemiz, Bizlere ulaşmanız konusunda ısrar ediyoruz. Yazmanızı ulaşmanızı bekiyoruz. Bizlere yazmadığınız sürece işlemle ilgili detayları almamız mümkün olmuyor. Yaşadığınız durumu en kısa sürede çözebilmek adına yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz. Saygılarımızla, 1xBet Ekibi

24 Kasım 2024 14:15

Telegram a bağlanınca orada da dolandırıcı bekliyor

24 Kasım 2024 15:01

Merhaba . https://t.me/birxbetTR Resmi Telegram kanalımıza yazınız. Size kanaldan cevap veren adminin profiline tıklayarak iletiniz. https://t.me/birxbetTR // https://t.me/admiin_1x Saygılarımızla

Yusuf sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Yusuf
05 Şubat 2025 21:13
"Sorun çözüldü 👍. Teşekkürler..."
Orhan sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

1xbet İsim Soy İsim ve Para Çekme Sorunu

Orhan
18 Eylül 2024 01:00
1xbet İsim Soy İsim ve Para Çekme Sorunu
Caner sonuçtan hiç memnun değil

Caner
27 Ekim 2023 19:30