Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

21 Eylül 2024 01:09

Zlot an be an bakiyenizi takibe alıp kazanç kısıtlıyor. Hiçbir şekilde kazanç vermiyor, site tamamen para oyunu. Asla ama asla yatırım yapmayacağım. Bir daha hesabımı da kapattıracağım. Art niyet üzerine açılmış, bakiyeyi takibe alan bahislere müdahale etmek için açılmış, şans ile alakası olmayan bir sitedir. Kasa basıyorum, 1.15 atıyor. Kayıp bonusumu alıp geliyorum, yine 1.15 atıyorlar. Bu resmen müdahale. Zlot bütün bahislerime müdahale etti. Asla yatırım yapmayacağım, asla.

07 Kasım 2024 22:13

Ben hayatımda bu kadar scam bahislere an be an takip edip müdahale eden kazanç karşıtı hiçbir şekilde kazanç vermeyen üyelerin bakiyesine göz dikip parasını almak için her türlü hileye başvuran bütün bahislerime müdahale eden art niyetli site görmedim zlot sitesinde hiç kimse kazanamaz! Bütün bahislerime bakiyeme baka baka göz dike dike 1.00 attılar hiçbir şekilde şans e sağlayıcı ile gram alakası yok bütün oyunları para tuzağından ibaret bütün paramı almak için her bahisime 1.00 attılar bahsi bozdura basıyorum cash aut failed deyip parama göz koyuyorlar defalarca hem de para bittikten sonra yüksek X atıyorlar yatırım yapsın diye hiçbir şekilde yatırım yapmayın bu siteye mağdur olursunuz art niyetli zlot.

Ek
29 Eylül 2024 13:29 (Şikayetten 8 gün sonra)
29 Eylül 2024 21:02
Zlot Bahis Sitesinde Sürekli Kaybetme Ve Müdahale Sorunu

Defalarca uyarmama rağmen zlot bahislerime müdahale etmeye devam etti bu sitede kimse kazanamaz açık bir şekilde bahislere müdahale ediyorlar zlot dolandırıcı art niyetli para tuzağı sitedir sakın yatırım yapmayın

01 Ekim 2024 21:40

Bakiyeye baka baka müdahale eden dolandırıcı site zlot

15 Ekim 2024 18:49

Müjde hanımla görüştüm yardımcı oldu sorunum çözüldü teşekkürler

24 Şubat 09:59

Zlot, bütün bahislerime müdahale ederek her seferinde olduğu gibi yine şansa bahane bularak bütün paramı aldı. Site hiçbir şekilde kazanç vermiyor. Bütün bahisleriniz yapay zekadan geçip kaybettirmeye ayarlanmış.

28 Şubat 20:54

Zlot aylardır bütün bahislerime müdahale edip sağlayıcıya bahane bularak bütün bakiyemi aldı. Aylardır defalarca kez uyarmama rağmen bahislerime müdahale edip tüm paramı alıyorlar. Site hiçbir şekilde kazanç vermiyor, klonlanmış ve kaybettirmeye ayarlanmış yapay zekayla oyunlar sunuyorlar. Hangi slot oyununa girerseniz girin, direkt bakiyenizi bitirmeye odaklı çalışıyorlar. Crash oynuyorum, sırf ben bahis yaptığım için yapay zekayı kaybettirmeye ayarlamışlar, sürekli 1X atıyorlar, sonra şans diyerek bahane sunuyorlar. Bu site aylardır bütün bakiyemi topladı, sitenin hiçbir şekilde şans ile alakası yok, kaybettirmeye ayarlanmış, art niyetli bir şekilde üyenin bakiyesini almaya çalışan bir site. Hesap kapatma talep ediyorum, hesabımı kapatmıyorlar, çekim engeli koyuyorlar. Aranma talep ediyorum, aramıyorlar. Hiçbir şekilde kimse yardımcı olmuyor, iletişime geçmiyorlar benimle. Zlot tehlikeli bir site, lütfen hesabım kapatılsın, art niyetli bir sitede üyeliğim bulunsun istemiyorum.

28 Nisan 23:53

Zlot sitesi, aylardır bütün bahislerime müdahale edip tüm paramı alan, hiçbir kazanç vermeyen ve piyasada bulunan en art niyetli sitedir. Aylardır sitede oynuyorum, yatırım yapar yapmaz sitede yapay zeka kaybettirme devreye giriyor. Hiçbir şekilde kazanç vermiyor, hiçbir şekilde kazanç elde ettirmiyor. Yapay zekayı kaybettirmeye ayarlı sitede hiç kimse kazanamaz. Crash oyununda, tamamen benim bahis yaptığım için yapay zeka kopyala yapıştır yaparak art niyetli şekilde 1.03 atıp duruyor. Bahsi bozdura basıyorum, yapay zeka kazancı vermemek için 'Crash failed' diyor. Kayıp bonusumu alıyorum, oyuna girince direkt 1.00 atıyor, bunun hiçbir şekilde şans ile gram alakası yok. Aylardır aranma talep ediyorum, sitede 1 kişi bile arayıp yardımcı olmuyor. Hesap kapatma talep ediyorum, kapatmıyorlar. Tamamen yatırım bekleyip üyenin bakiyesini kaybettirmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Siteye bir daha hiçbir şekilde yatırım yapmayacağım. Zlot, piyasada bulunan en art niyetli sitedir.

Metin sonuçtan hiç memnun değil

Metin
08 Eylül 2024 01:39
Emircan sonuçtan hiç memnun değil

Emircan
12 Ocak 02:41
Raşit sonuçtan hiç memnun değil

Zlot Sitesinde Hayal Kırıklığı Ve Haksız Uygulamalar

Raşit
26 Kasım 2024 04:12
Metin sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Metin
06 Şubat 21:23
"İ****  hanıma teşekkür ederim ilgisi için"
Zlot Ödeme Yapmayan Platformda Hayal Kırıklığı
Zlot Ödeme Yapmayan Platformda Hayal Kırıklığı
Ömer sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Zlot Bonus Bakiyesi Aktarımında Bilgilendirme Yapılmadı Mağdur Oldum

Ömer
22 Temmuz 19:49
"Normalde böyle bir geri dönüş beklemezdim fakat beni arayıp çok nazik ve anlayışlı bir dilden konuşma sağladılar bana haklı olarak ve başka bir alternatif olamayacağından dolayı bir kanıt niteliğinde bir ekran görüntüsü rica ettiler fakat bende yoktu olsaydı yardımcı olacaklarından çok emindim fakat özür niteliğinde bir Bonus aktardılar gerçekten geri dönüş ve anlayışınız için teşekkür ederim."
Zlot Bonus Bakiyesi Aktarımında Bilgilendirme Yapılmadı Mağdur Oldum