03 Kasım 2024 17:28

Hayal ettiğim pastayla alası yok elime rengarenk bir pasta geldi artı 10 kişilik sipariş ettim 10 kişilik parası verdim bana gelen 4 6 kişilikti diğer pastanelere de düzeltilmesi için götürdüğüm de onlarda belirtti zaten bu pastanın 4 6 kişilik olduğunu
Pastanın halini görüp Zirve Pastanesiyle iletişime geçtiğimde üst taraftaki rengin beyaz olmadığını turuncu olduğunu söylediler ve mavi ışıktan dolayı beyaz görünüyor dediler alakası yok ben resimdeki pastanın aynısı olsun diye belirtmiştim bunu zaten üstüne üstlük gözlerinde bir problem var git gözlerini bir doktora götür görmüyor musun gibi hitaplarda bulundular kaba bir hareket sergilediler düzeltebilirsiniz dediğimde de pastayı düzeltmediler zaten ne müşteri memnuniyeti ne de bir saygı terbiye var baştan savıp attılar. O gün benim en mutlu günümken sayelerinde günüm berbat oldu tekrar arayıp beni hâlâ suçlayarak getirin düzeltelim pastayı dediler turuncunun üzerine çekmişler beyazı baştan atarak gönderdiler bana pastayı üstelik 4 6 kişilik pasta için benden 800 TL aldılar ve içine koydukları mavi gıda yüzünden zehirlenecek hale geldik o kadar iğrenç o kadar mide bulandırıcı bir tadı vardı ki pasta burnumuzdan geldi resmen sanki gıda boyası değil de duvar boyası gibiydi. Bunun gibi yerlerden alışveriş yapılmaz müşteri mağduriyeti sürekli hakkımı helal etmiyorum bunun gibi yerlere de gereğinin yapılmasını istiyorum.
Aşağıda belirttim istediğim pasta mavi beyaz ortasında açık mavi
Bana gelen pasta rengarenk alakasızca bir pasta gönderdiler.

Hande sonuçtan hiç memnun değil

Mabeyn Köşkü Kalitesiz Hizmeti

25 Haziran 2024 08:49
Demet sonuçtan hiç memnun değil

15 Nisan 2024 14:14
Çorlu Gönül Fırını Pasta Sorunu
Sena sonuçtan hiç memnun değil

İnan Fırın Görselle Aynısı Yapılmaması Ve İletişim Problemi!

17 Mayıs 2024 12:18
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Lara Pastanesi Sağlıksız Ürün Ve İlgisiz Müşteri Hizmeti

23 Aralık 2024 11:18