Zeytinburnu Veteriner Kliniği Yanlış Tedavi Ve İlgisizlik Nedeniyle Hayvanımızın Sağlığı Tehlikede

20 Aralık 2024 22:14

Yazdığımızda bir şey olmayacak ama bizim başımıza geldi. Bunlar kesinlikle hayvan katili. Böbreklerinde taş olan hayvanımızı aldılar, aşırı derecede kafalarına göre morfin uyguladılar. Başka veterinerlerle görüştüğümüzde, veteriner hayvanın vücudunda su kalmadığını, kan bile alamayacağını söyledi.

5 gün orada kalan, sağlam verdiğimiz hayvan, 5 günün sonunda ölüme ramak kala bize verildi. Hayvan hastanesine götürdüğümüzde doktor, hayvanın bitik durumda olduğunu, dönüşün zor olduğunu açık açık söyledi. Burası öyle bir yer ki, hayvanı ameliyat edip parayı da IBAN üzerinden alıp açıklama yazdırılmasını istiyorlar.

Anlayacağınız, hayvana uyguladıkları yanlış tedaviler yüzünden insanlardan fazla fazla aldıkları paralar yüzünden. Biz, hayvana uyguladığınız tedavi neler, bize verin dediğimizde, biz size WhatsApp üzerinden atarız deyip yalandan bir şeyler yazıp verdiler.Hayvana ne uyguladılar, bilmiyoruz.

Anatolia Hayvan Hastanesi Vicdansız İnsan Topluluğu

04 Temmuz 2024 11:38

Veteriner Hatası: Yanlış Teşhis Ve İhmal Sonucu Kaybedilen Can

25 Aralık 2024 15:13
Bahar sonuçtan hiç memnun değil

İstanbul Hayvan Hastanesi Evcil Hayvanımın Sağlığı Tehlikeye Atıldı, Ticarethane Gibi İşletme

01 Mayıs 2025 13:21

Veteriner Kliniğinde Yanlış Tedavi Sonucu Ölüm

20 Aralık 2024 11:34
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

04 Ekim 2024 02:28