Yuvamız İstanbul Personellerinin Yanlış Ve Eksik Bilgilendirmesi

10 Eylül 23:14

Yuvamız İstanbul Büyükçekmece Pınartepe mahallesinde yapılan inşaatının devam ettiği şubat ayında 153 arayıp kayıt başvurularını açılıp açılmadığı sordum kayıtları açıldığını ve internetten başvurusu yapabileceğimi söylediler. Ön başvurumu yaptım. Birkaç gün sonra beni arayıp mail geleceğini maildeki evrakları tamamlayıp, Yenibosna'daki Yuvamız İstanbul genel merkezinde gidip resmi kaydımızı yapmamız söylendi. Bende gerekli bütün evrakları hazırlayıp gittim yaklaşık bir saat boyunca kalıp bütün gerekli işlemler yapıldı dosyalandı ve bana hayırlı olsun kaydınız yapıldı kreşin açıldığı zaman çocuğuz başlayacaktır denildi bizde bu süre zarfında kreşin açılmasını bekledik temmuz ayında arandım ve çocuğum için ön başvuru yapıp yapmadığım soruldu bende hem ön başvur hem de asıl başvurumu yaptığım söyledim. Telefondaki kişi de tamam deyip kapattı. 9 Eylül sabahı kreşin açıldığı görünce gidip niçin bana bilgi gelmediğini kayıt olduğumuzu söyledim. İlgili personel şubatta yapılan kaydın iptal olduğunu ve temmuzda tekrar şubatta yaptığım bütün işlemleri baştan yapmam gerektiğini söyledi. Ben zaten kayıtlı olduğumu ve kayıt iptali ile ilgili hiçbir şekilde bilgi verilmediğini söyledim. Biz zaten kayıtlıyız diye düşünüp açılışı beklerken böyle bir sebepten çocuğumu almadılar. Benim çocuğum ücretsiz gideceği için beni bilgilendirmeyip olabildiğince ücretli gidecek çocukları almışlar. Biz de 8 aydır çocuğumla heyecanla kreşin inşaatını bitip açılacağı günü beklerken maalesef büyük bir hayal kırıklığı yaşadık. “bu şehrin çocukları eşit olacak” Sloganı maalesef lafta kaldı. Yuvamız İstanbul Mahallemizde para ile çocuk gönderilecek Özel kreşlerden biri oldu!

Yuvamız İstanbul Yuvam İstanbul Başvuru

Aysun