Nilufer sonuçtan hiç memnun değil

Ataşehir Yuvamız İstanbul Hayal Kırıklığı Bekle Sonuç Olumsuz

26 Ağustos 2024 17:25

Yuvamız İstanbul. O kadar bekledim, kaç kere C** uğradım. Her gün ama sonuç olumsuz. Neye göre, kime göre alıyorlar? Oy istersen selam söyleyip oy istiyorlardı. O****** Bey için verdik, ne oldu? Bu kreşe bile almadılar çocuğumu. Sınıflar 20 kişilikmiş. 3 yaş grubu, geçen yıldan 10 çocuk devam ediyorsa 10 çocuk alınacakmış. Milyonlarca başvurudan zaten aranan arandı. Okulda denk geldim, aradılar bizi dediler. Bizim başvurular hâlâ on başvurudayken aranmış bazı kişiler. O zaman ta umudumu kaybetmiştim. Ben yeni sınıflar açılmalı. Tek sınıfla Yuvamız İstanbul olmuyor. Reklam yapmayın. Artık inancımızı yitirdik. Kızım bile çok hevesliydi, şimdi nasıl üzüldü yazık. Bol bol reklam, başka bir şey değil.

26 Ağustos 2024 19:42

Bize çıkmayan okul benden bir gün sonra arkadaşın çocuğu için ben yaptım başvuruyu ona çıkıyor bize çıkmıyor o Maltepe de ben Ataşehir deyim nasıl oluyor bilmiyorum ben çalışmak istiyorum o yüzden okul istedik arkadaş çalışmayacak ve kendi evi bense kredi ödüyorum nasıl ona çıkıyor bize çıkmıyor ben anlamıyorum neye göre seçiyorlar

Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Yuvamız İstanbul Yuvam İstanbul Başvuru Sayısı Ve Açılan Kontenjanlardaki Adaletsizlik

06 Ağustos 2024 01:20

Yuvamız İstanbul Neden Olumsuz Sonuç Vermesi

29 Ağustos 2024 18:27

Yuvamız İstanbul Yuvam İstanbul Başvuru

26 Ağustos 2024 22:09
Yenimahalle sonuçtan hiç memnun değil

26 Ağustos 2024 09:42

11 Temmuz 2025 19:04