Küf Kokusu Ve Köpürmeyen Deterjan Şoku

16 Ekim 2024 16:133.692

Migros'tan indirimde aldığım Yumoş sıvı deterjan, makinede köpürmedi ve çamaşırlarımda küf kokusu bıraktı. İlk defa bir deterjanın köpürmediğine şahit oldum. Makinede yıkama aşamasında sorun olduğunu anladım. Çamaşırlar çıktığında aşırı küf kokusu vardı, sanki yıkanmamış gibi. Kuruduğunda bile yeni yıkanmış çamaşır kokusu yoktu, küf kokusu kaldı. Unilever'i aradım, ilgilendiler ve ürünü değiştirdiler ama sorun devam etti. Müşteri hizmetleri, fabrika incelemesinde sorun olmadığını söyledi. Sonuçlara inanmıyorum. Yumoş'un deterjanı hayal kırıklığı yarattı. Üç harfli mağazalardaki uygun fiyatlı deterjanlar bile daha iyi performans gösteriyor. Dört deterjan elimde kaldı, çöp oldu. Persil ve Bingo ile yıkama yaptığımda çamaşırlar güzel kokulu ve tertemiz çıktı. Çamaşır makinemde sorun yok.

16 Ekim 2024 16:17 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Merhaba, Ürün ve hizmetlerimizle ilgili geri bildirimlerinizi kendimizi geliştirmek için bir fırsat olarak değerlendireceğimize emin olabilirsiniz. İlettiğiniz konuyu inceleyerek en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Unilever

Hakan
18 Ekim 2024 17:33

Bir firmanın yumuşatıcısı bu denli güzel olup deterjanı nasıl bu kadar kotu olabilir anlam veremiyorum. Rengi bile temizlik hissi vermiyor. Şeffaf bir rengi var. Kopurmuyor. Çamaşırlar islak kalır da kokar ya makineden çıktığında aynı o şekilde bir koku kalıyor ve kuruyunca bile o koku devam ediyor. İndirimde diye ve markaya olan güvenimden dolayı dört tane birden aldım geri de veremiyorum pişmanım keşke almasaymisim. Reklamı on numara ancak deterjanın kendisi tam bir balon. Ucuz deterjanlar bile daha kaliteli kalır bunun yanında. Kesinlikle formulasyonunda bir hata var. Alırsanız ki böyle bir hataya düşmeyeceğinizi düşünüyorum ne demek istediğimi anlayacaksınız. Unilever müşteri hizmetleri sorunu çok güzel dinledi ilgi gösterdi geri dönüş yaptı surecin tüm aşamalarında yanımda durdu. Bunun için ekibe teşekkür ederim. Ancak son geri dönüşlerinde fabrikada incelenip sorun olmadığını söylediklerinde benim için olay bitti. Ben son kullanıcıyım ve birçok marka kullanıyorum. Çamaşırın nasıl koktuğunu biliyorum. Bunu deneyerek görüyorum. Asla sonuçlarda sıkıntı olmadığına inanmıyorum. Kotu de olsa arkasında durmalarını isterdim. Son kullanimimdi. Bir daha kesinlikle almam.

1 Haziran 2025 01:10

Evet bende çok kez aynı sorunu yaşadım makineden çıkardığımda ki iyi sıkma yaptırıyorum kuruduğunda felaket bir ıslak çamaşır kokusu var hiç güzel kokmuyor bir daha da almadım.

24 Ocak 2025 16:40

Ben de markaya güvenerek iki tane aldım. Çamaşırları bahçeye astığım halde pis kokuyor. Kapağına da güvenlik kilidi koymuşlar, sanırım iade etmeyelim diye. İkisini de götürüp iade edeceğim. Kim okuyorsa bu şikayetleri dikkat!

Yumoş Sıvı Deterjanın Beklenmeyen Koku Problemi

4 Kasım 2024 15:093.301

Yumoş sıvı deterjan kullanıyorum ve çamaşırlarımda kötü koku bırakıyor. Yıkanmış hissi vermiyor. Az çamaşır kullansam bi...

Yumoş Sıvı Deterjan Kıyafetleri Soldurdu

29 Temmuz 2023 19:095.510

Migros indirimli ürünler kısmından Yumoş renkli giysiler için olan sıvı deterjan tüm çamaşırlarımızda çamaşır suyu lekes...

Yumoş Sıvı Deterjan Kıyafetleri Soldurdu
1 Destek2 Yorum

Tümünü Gör
Yumoş'un Yeni Ürününün Hali!

Yumoş'un YeniÜrününün Hali!

Nazlı
Yumoş Çamaşır Yumuşatıcı Sorunu!

Yumoş ÇamaşırYumuşatıcı Sorunu!

S. Yz
Yumoş Neredeyse Bacağımı Kıracaktı

Yumoş NeredeyseBacağımı Kıracaktı

Gizem
Yeni Aldığım Yumoş Yumuşatıcı Katılaştı

Yeni AldığımYumoş Yumuşatıcı Katılaştı

Duygu
Yumoş Yumuşatıcı Siyah Renge Döndü, Hiçbir Markada Görmedim, Şoktayım!

Yumoş YumuşatıcıSiyah Renge Döndü, Hiçbir Markada Görmedim, Şoktayım!

Duygu
Yumoş Kırışıklık Karşıtı Ürünü Katı Ve Pütürlü!

Yumoş KırışıklıkKarşıtı Ürünü Katı Ve Pütürlü!

Ayşenur

Öne ÇıkanKonular