Başar sonuçtan hiç memnun değil

Yuki Motor Y*** T*** GP2 3 Haftalık Motora 1 Ay Yatış Veriyorlar

23 Eylül 2024 18:36

Y*** T*** GP2 motorunu Cennet Mahallesi Turgut Reis Caddesi Gezer Motors'tan aldım. Yanlış hatırlamıyorsam ağustosun son pazartesi elime geçti. Motoru bayiden aldım, sorun yok, her şey okey. Benzinliğe gittim, fulledim, tekrar motoru açtım ve hız göstergesi çalışmıyordu. Hep 0 gösteriyor. Yaptığım kilometreyi de yazmıyordu. Ertesi günü servise gittim, 'Senin lastikten okuyucu çalışmıyor, 1 hafta bekle, parça gelir,' dediler. Gelmedi. 1 hafta 5 gün sonra adam, 'Kendim gittim aldım,' dedi. 'Takalım, lastik alınca takarız,' dedi. Tamam dedim, mantıklı. Aldım lastikleri, 1 hafta sonra taktılar. Kardeş, 'Değiştirdik ama yine göstermiyor,' dedi. 2 hafta sonra kurcaladılar, bulamayınca geçtiğimiz perşembe Y*** Plazaya göndermişler. Benden habersiz, 'Onlar çözsün,' diye. Bu arada 1 haftadır da motor servisteydi zaten. Cuma günü ben kendim gittim Y*** Plazaya. 'Sökmüşler motoru, bakıyoruz,' dedi. 'Bulamadık hala.' En son bugün aradım, 'Kardeşim, senin motorun sigortası komple değişecek, 1 ay yatacak, motor alamayacaksın,' dediler. Duyunca çok sinirlendim, tabii ki bir şey söylemedim. Servisteki adama, aldığım bayiye gittim, dedim böyle böyle, dedi ki, 'Herkese 1 ay diyorlar, 2 güne çıkar.' Yok abi, bana yeni motor verin. Değişim yapın dedim, kesin bir cevap vermedi. Daha ben motoru alalı 1 ay olmamış, onu geçtim 1 aydır kullanamıyorum bile. Bana aynı model başka motor verilmesini talep ediyorum ya da motorumu hemen tamir etsinler. Bu kadar saçma iş olmaz.

profile profile

Sefa
Sefa

Dostum benimde başıma geldi aldıktan 20 dakika sonra 18km piston dağıttı bir gitti tam 1.5 ay sonra geldi 2000km sonra bir daha kırdı gene gitti 1 ay sonra geldi şu an güzel ben şikayetçi olmadım aklın varsa ol ben pişman oldum bayi bana sürekli 1haftaya gelir dedi ve 1.5 ay sürdü inanma derim

Yuki Motor Taro Gp2 Fabrikasyon Arıza

İsmail