Yildiz sonuçtan çok memnun

Starbucks'ta Şiddet Ve Güvenlik Açığı

10 Ekim 2024 12:39

8.10.2024 tarihinde Tekirdağ YSK Center'da Starbucks'ta 4 kişi kahve içiyorduk. Cam kenarına oturduk ve karşıdan hızla koşan kendini bilmez bir şahıs gelip bize şiddet uyguladı. Sonra bu şiddet uygulayan şahsa YSK Center güvenlik kamera kayıtlarını nasıl verebiliyor, polis ve savcı izni olmadan! Bu görüntüler o şiddet uygulayan şahıs tarafından bize ulaştı. Nasıl gönderebilir, polis savcı izni olmadan ulaşıyoruz, YSK Center engelliyorlar. Bizi sosyal medyadan görüntüleri buraya koyuyorum, kararı siz verin...

10 Ekim 2024 13:29

8.10.2024 tarihinde Tekirdağ YSK Center'da 4 kişi kahve içiyorduk. Cam kenarına oturduk ve karşıdan hızla koşan kendini bilmez bir şahıs gelip bize şiddet uyguladı. Sonra bu şiddet uygulayan şahsa YSK Center güvenlik kamera kayıtlarını nasıl verebiliyor, polis ve savcı izni olmadan! Bu görüntüler o şiddet uygulayan şahıs tarafından bize ulaştı. Nasıl gönderebilir, polis savcı izni olmadan ulaşıyoruz, YSK Center engelliyorlar.

10 Ekim 2024 12:57

YSK centerin güvenlik açığı dragon firmasının kendini bilmez şahsa bilgileri vermesi şaşırtıcı

10 Ekim 2024 13:04

Sorun çözülmedi Işın hanım buradan CİMER'e yazacağım sorunumu sorun Starbucks değil YSK centerii güvenlik görevini üstlenen firmanındır her yerden engelleniyorum çimleri nasıl engeliyeceksiniz bakalım

YSK Center'da Güvenlik Zafiyeti Ve Kişisel Verilerin İzinsiz Paylaşımı

10 Ekim 2024 14:18

19 Ocak 2024 20:25
Avni sonuçtan hiç memnun değil

12 Ağustos 2023 07:48

ERESTA (SMS) Güvenlik Kontrolü Hk.

09 Haziran 2024 18:59
Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Rize Şimal AVM Güvenlik Ve Güvenlik Amiri Hakareti!

06 Ocak 2024 01:29