Cem sonuçtan hiç memnun değil

22 Kasım 2024 20:32

3 gün önce 500 lira yatırdım ve 16.000 TL kazandım, fakat benden kimlik belgesi ve ikametgah istiyorlar. Daha önce 9 bin ve 3 bin tl çekmiştim, 16.000 TL olunca neden paramı vermiyorsunuz? Büyük bir sitenin yaptığına bak, insanları belge gibi şeylerle mağdur ediyorsunuz. O zaman da isteseydiniz belgeyi, şimdi ne değişti? Diğer siteler anında ödeme yapıyor, sizde ne olduysa saçmalık. 16.000 TL'mi onaylayın, yoksa yanıltıcı mısınız?

22 Kasım 2024 20:42

Belge talep etmek saçma daha önce çekim yaptım şimdi yalandan belge talep istiyorsunuz dolandırıcı mısınız kardeşim paramı yatırın cembey3428 kullanıcı adım

23 Kasım 2024 16:57 (Şikayetten 20 saat sonra)

Sayin Cem B. Sitemiz hüküm ve koşullarında belirtildiği üzere hesap onayı adına belge talep edilebilmektedir. Hesap onayınızı tamamladıktan sonra işleminiz en kısa sürede sonuclanacaktır. Saygılarımızla, Youwin Destek Ekibi.

23 Kasım 2024 17:00

Belge talebi niçin geçerli sorun ne neyden kaynaklı bir hatamız mı var açıklayın

23 Kasım 2024 17:03

Sayin Cem B. Tarafınıza e-posta ile gerekli acıklama iletilmiştir. Detaylı sekilde inceleyebilirsiniz. Saygılarımızla, Youwin Destek Ekibi.

23 Kasım 2024 17:06

Kimlik fotokopimi neden atayım kardeşim adres bilgimi ya da benden Payfix iste tamam yani neden paylaşayım ki saçma bu işlemler

23 Kasım 2024 17:08

Hele ki bir problemim de yok bana doğru dürüst gerekçe sun bahane üretmeyin bir yanlışım yok Bonus almadım bişi yapmadım çevirimi tamamladım ve hak ettim lütfen belge falan göndermeyeceğim iyi araştırın ve paramı yatırın benim hesapla veya başka bir konuyla sorunum yok talebimi yerine getirin bundan önce 2 3 çekim yaptım sorun yoksa yine yoktur paramı istiyorum

24 Kasım 2024 16:35
24 Kasım 2024 16:54

İlla uğraşacağız diyorsunuz gereksiz işlerle ben yollamicam sözümün arkasındayım paramı yatırın bahanelere sığınmayın

24 Kasım 2024 16:57

Bana neden istediğinizi söyleyin gerekçe sunun şundan dolayı deyin para fazla diye oyalıyorsunuz biz istiyoruz diyorsunuz sağlam gerekçe sunun

Ahmet
30 Eylül 2023 17:14
Baha sonucu yetersiz buldu Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

16 Mayıs 2024 19:44
Gizem sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Gizem
13 Ekim 2023 20:13
"Keşke bu kadar zor olmasa 48 saat sonra ödemem geldi ama belge falan biraz fazla resmiyet ama sorunum çözüldü teşekkürler"
Youwin Para Çekim Uzadı Verilmiyor Para
Gökhan sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Youwin Belge Onayı Çekim Talebi Onayı

Gökhan
29 Ekim 2023 12:35
"Müşteri temsilcisi Samet beye özellikle teşekkür ediyorum"

Artun
13 Eylül 2023 17:59