19 Mayıs 2023 22:22

Yaptırmış olduğum jawline'dan hiçbir şekilde memnun değilim. Çenemde bir jawline dolgu varmış gibi asla değil. Kullanılan markanın kötü ve iyi olmadığını düşünüyorum. Genelde Nişantaşı gibi bir yerde açılan kliniklerde böyle bir malzemenin kullanılması hiç doğru değil bana göre. Doktor *** beye yaptırmış olduğum jawline'dan memnun değilim. İlk gittiğimde yüzüme baktığında 8-9 ml dolgu yeterli olur demişti. Fakat yaptırdığım bir bin acıyla ve vermiş olduğum parayla kalmış oldum. Şişliği indikten sonra memnun kalmadığım için tekrar kontrole gittim. Ve bana jawline değil de Gıdı liposuction yaptırmam gerektiğini söyledi kendisi. Keşke bunu ilk muayenede belirtseydi. Ve bana 1 ml daha dolgu yapıp bu da benden olsun dedi. Yine bekledim yüzüme oturmasını ve zamanla düzelmesini. Ama ne vermiş olduğum paraya değdi ne de yüzümde jawline dolgusu varmış gibi duruyor. Kesinlikle bu işin peşini bırakmayacağım. Doktordan da gelen cevap budur.**Merhaba Aslı hanım. Size daha önce de belirttiğim gibi gıdı liposuction'a da ihtiyacınız var. Kullandığımız marka hyamax. Tamamen erimesi imkansız sadece vücuda daha iyi adapte olduğu için hissedemeyebilirsiniz bu da gayet normal.** yani sonuç olarak çözümü bu mesaj oldu

Firat sonuçtan hiç memnun değil

11 Ekim 2024 12:11

Dr. Gunay Guseynova Estetik İşlemlerde Beklenmedik Sonuçlar

05 Mart 2024 11:03
Ibrahimgonca sonuçtan hiç memnun değil

Rengin Bilgici Beauty Yüzümdeki Lekeler Arttı Psikolojim Bozuldu

16 Mayıs 2025 15:50