30 Ekim 2024 10:32

28 Ekim 2024 tarihinde 2016 Astra j kasa aracımı, gaz enjektör bakımı ve değişimi için tavsiye üzerine :((( Erzurum'da önceki adı Tulu Otogaz, şimdiki adı "Yeni Otogaz"a götürdüm. Tamirat kiti ile tamirin 3.000 (Üçbin tl) olduğunu söyledi Ş*** usta.
Daha önce böyle tamirat yaptırmadığım için herhalde normalde böyledir diye düşündüm ve tamirata müsaade ettim. Tamirat esnasında gaz filtre değişimini de sordum ve onu da hediye olarak yapacağını söyledi usta, ben de memnun kalarak onu da değiştirmesine müsaade ettim.
Tamirat esnasında kullandığı kite baktım ve bu mu 3.000 (Üçbin tl) diye içimden geçti açıkçası, fakat insanların dürüstlüğü hakkında olumsuz düşünmek istemedim... Tamirat yaklaşık yarım saate bitti, ücreti ödedim çıktım. Sonradan içim rahat rahat etmedi ve tamir kiti fiyatlarına baktım ve
adresinde İtalya'dan orijinal ithal setin 705 TL olduğunu, https://www.7amuhendislik.net/urun/landirenzo-evo-enjektor-tamir-takimi-seti aynı firmanın kendi sitesinde ise 525 TL olduğunu gördüm.

Emeğe ve ustalığa saygım sonsuzdur, fakat memlekette kim yarım saatte yaklaşık 2.500 TL kazanıyor?

İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Ekipsan Sıralı Otogaz Sistemleri 5000 TL Ödedim

25 Ekim 2023 11:36
Çağatay sonuçtan hiç memnun değil

AKT Garage Tuning Başarısızlık - Güvensizlik

09 Ekim 2023 16:33
Nurullah sonuçtan hiç memnun değil

Aracımın Motor Tamiri Sonrası Yaşanan Sorunlar Ve Yüksek Masraf

21 Haziran 2025 22:23

Volkan Egzoz Emisyon Ölçüm Şikayetçiyim

04 Temmuz 2024 12:26
Pervin sonuçtan hiç memnun değil

Öztürk Otomotiv (İstanbul) Aracım Tamir Edilmedi!

17 Temmuz 2024 22:34