Deprem Sonrası Hastanede Yaşanan Skandal

18 Ekim 2024 19:28

Bu rezil hastanede kardeşim sezaryenle doğum yaptı. Bebeğimizi bize vermemekle direttiler. Kardeşim Hatay Dörtyol'da oturuyordu. Çocuk Osmaniye'de bu rezil hastanedeydi. Sonra 06.02.2023 te o büyük deprem oldu. Kardeşim de depremi Hatay'da yaşamasına rağmen depremin hemen ardından can havliyle aklı gitmiş şekilde Hatay'dan Osmaniye'ye gitti. Yolda giderken, bebeğim öldü, hastane yıkıldı korkusu yaşadı. Hastaneye ulaştığında bebeği kardeşime teslim eden sağlık görevlisi, kardeşime gülerek zaten çocuğun hiçbir şeyi yoktu diyerek gülmüş. Madem bir şeyi yoktu da, ben hastaneyi depremden günler öncesi aradığımda çocuğa bazı tetkikler yapıyoruz, işte söyle sorunu var, böyle rahatsızlığı var, solunum sıkıntısı var dendi bana? Her şey devletten günlük kuvöz ücreti almak için miydi? Bu konuyu tekrar gündeme getirip, bebeğin o günkü bütün tetkiklerini hastane yönetiminden talep edeceğim. Sağlık Bakanlığına inceleme için ihbar edeceğim. Bizim çocuğumuza bu yapıldı. Başka bebeklere neler yapılmıştır.

Fuar Hastanesi Doğum İçin Bizi Zor Durumda Bıraktılar.

20 Ağustos 2024 04:59

Hastanede Yoğun Bakım Süreci Sonrası Yaşanan Sorunlar