Tomris sonuçtan hiç memnun değil

04 Temmuz 2023 09:54

2 Temmuz doğum günümde aritmi ve fenalaşma şikayetim ile Babam tarafından özel Antalya yasam Hastanesi Lara acile gittik. Girerken 250 TL çıkarken 500 TL aldılar ama bu suç deyince istediğiniz yere şikayet edebilirsiniz dediler. Ben aritmi ve 15 yıllık kanser geçmişi olan akciğerler ve kalp tiroit sorunlu bir hastayım ve bunlardan şikayetçiyim paramı geri istiyorum Sağlık Bakanlığı alamazlar diyor CİMER'den de verdim fişlerle birlikte. Paramı aynen istiyorum bu yasal değil.

Gülsüm
Gülsüm

Acilde alınan ücretlerden şikayetçi bir çok kişi. Evet acilden giriş yapıyorsan ücret alınmaz diye biliyorum. Bunu ölümcül, çok riskli durumlar dışında uygun bulmuyorum. Özel bir hastane, eminim birçok kişi de bu sebeple tercih edip, işleri hemen görülsün devlet hastanelerinde sıra beklemeyelim düşüncesiyle gidip, paylaşılan fişlerden anladığım kadarıyla çok afaki olmayan muayene ücretlerine itiraz edip, paramızı geri istiyoruz diyorlar. Özel hastaneye gidiyorsam, o ilgi ve konforun, en önemlisi saatlerce sıra beklememenin karşılığına razı gelirim. Yaklaşık 2 yıl önce kızımla Yaşam Hastanesi acilden giriş yaptık. Tedavisini yapıp, 24 saat müşahede altında tuttular. Ama oraya gitmek benim tercihimdi ve ne kadar ödemem gerektiğini bilmeden, can havliyle kızımı daha iyi ve acil şekilde ilgilenilir diye buraya götürdüm. Çıkarken ücret sorduğumda, tek kuruş istemediler. Demek ki gerçekten acil durumlarda o hassasiyeti gösteriyorlar.

Tuggen sonuçtan hiç memnun değil

22 Mart 2024 01:35

Medical Point Hastanesi Acil Servisinde Alınan Haksız Ücret

25 Aralık 2023 22:25
Medical Point Hastanesi Acil Servisinde Alınan Haksız Ücret
Buket sonuçtan hiç memnun değil

Acil Durumda Kanser Hastasından Yasa Dışı Ücret Alınması

31 Temmuz 2025 23:43