Yaldız Kardeşler Prefabrik Konya Konteyner 5 Ay Olmasına Rağmen Hala Teslim Edilmedi

30 Kasım 2024 15:13

14.06.2024 tarihinde 3,5x8 metre 28 m2 konteyner için Konya da üretim yapan Yaldız Kardeşler Prefabrik isimli şirket ile anlaştık. Sözleşmeye göre 45 iş gününde teslim edilmesi gereken konteyner 5 ay olmasına rağmen hala teslim edilmedi. Peşinat olarak vermiş olduğum paramı istedim onu da vermediler. Israr ve sıkıştırmalarıma rağmen 12 Ekim 2024 tarihinde kabasını yapıp arsama koydular ve hala içerisinin eksiklerini yapmadılar. Ne zaman arasam geleceğiz diyerek oyalıyorlar. En son dün yani 28/11/2024 tarihinde çeşmeci gelecekti ne arayan var ne sorar. İşçilikleri de çok kötü ben mağdur oldum. Eksiklerinin giderilmesini tamamlanmasını istiyorum.

Nadir
Nadir

Arkadaşım bir sen ben değiliz bayağı bir mağdur var onlarda en kısa zamanda mağduriyetlerini bildirirlerse yeni mağduriyetler yaşanmaz diye temenni ediyorum. En büyük eksiği merdivensiz ev kapıda anahtar eve bile giremiyoruz daha ne diyeyim.

Bir Yıldır Teslim Edilmeyen Konteyner Ev Mağduriyeti

02 Temmuz 2025 11:53
Bir Yıldır Teslim Edilmeyen Konteyner Ev Mağduriyeti
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

11 Ağustos 2023 18:23

Geç Teslimat Ve Sorumsuz Hizmet