Elif sonuçtan hiç memnun değil

28 Şubat 2024 11:25

Trendyol üzerinden Xiaomi marka robot süpürge sipariş ettim. Ürünü teslim aldım ve bir kez kullandım ancak arızalı olduğunu fark ettim; cihaz kendi kendine çalışmaya başlıyor. Olmadık zamanlarda devreye giriyor ve süpürme işlemini hiçbir şekilde gerçekleştirmiyor. Trendyol'a durumu bildirerek arızalı ürün için iade talebinde bulundum. Ürünü incelemeye aldılar ve sonrasında iadeyi kabul etmeyip ürünü bana geri gönderdiler. Ekte gönderdikleri belgede ürünün test edildiği ve herhangi bir arıza tespit edilmediği belirtilmiş. Kullanıcı hatası ve çizikler olduğu ifade edilmiş. Ancak ben ürünü yalnızca bir kez kullanmıştım ve ürünün ne şekilde incelendiği meçhul. Ürün bana geri geldiğinde her tarafı çizikler ve lekelerle doluydu; adeta iki yıldır kullanılmış gibi bir durumdaydı. Benim sıfır durumda iade ettiğim ürün, bana ikinci elmiş gibi geri gönderildi. 10 bin TL'lik ödememi çöpe atmamı istiyorlar gibi hissediyorum. Bu durum ne Trendyol'a ne de Xiaomi markasına yakıştı. Bana tekrar gönderilen ürünün görselini aşağıya ekliyorum.

Fırat sonuçtan hiç memnun değil

Fırat
17 Şubat 2024 18:42
Xiaomi Robot Süpürge Arızası
Rawa sonuçtan hiç memnun değil

08 Ağustos 2023 16:25

Robot Süpürge Sorunu Çözülmeden Ücret İadesiyle Mağduriyet Yaşıyorum

27 Haziran 2025 15:11
Harun sonuçtan hiç memnun değil

Harun
21 Temmuz 2023 19:03
Feleknaz sonuçtan hiç memnun değil

Feleknaz
28 Aralık 2024 02:38