Bünyamin sonuçtan hiç memnun değil

Redmi Note 13 Pro 4g Bluetooth Kulaklık Ses Sorunu...

20 Nisan 2024 12:54

Redmi Note 13 Pro 4G telefonum için Samsung Buds+ Bluetooth kulaklığı kullanmak istedim ancak ses seviyesi oldukça düşüktü. En ucuz kulaklıklarda bile karşılaşılan uyumsuzluk problemi olduğunu düşünerek Redmi Buds 5 Pro kulaklık satın aldım. İlk kurulumda ses seviyesi oldukça iyiydi; fakat kısa bir süre sonra ses düzeyi ciddi anlamda düşüş gösterdi. Tüm ayarları denedim ve araştırmalar yaptım fakat bir çözüm bulamadım. Bu durumdan dolayı büyük bir rahatsızlık duyuyorum ve müzik ile film izleme keyfim kalmadı. Lütfen bu sorun için acil bir çözüm bulun.

Yorumlar (8)

Aynı sorunu yaşıyorum

Atilla
Atilla

Sorunu çözebildiniz mi? Benimde qcy marka kulaklığım var yeni Xiaomi telefon aldım sesi az gelmeye başladı öndeki telefonumda böyle değildi

Zeynep

Bünyamin bey size doğrudan yanıt veremiyorum, benim kulaklığım qcy ama yine de başka telefonlarda denedim sadece bende ses sorunu var. Dediğiniz gibi bir ses arttırma seçeneğim de yok maalesef. Teşekkürler yine de

Bünyamin

Tabi ben Redmi Buds 5 Pro kulaklıktan bahsediyorum Samsung kulaklığım bozuk olduğundan ses gelmiyor Muş fakat siz yinede kendi kulakligimizdan deneyin

Bünyamin

Zeynep hanım bu sorunu çözdüm ben telefondan ses seviyesini sona getirin daha sonra kulaklığın kendisine dokunarak yapılan ses açıp kapatma durumu var mesela sağ tarafa 2 defa dokununca ses yükseltme kulaklığın uygulamasından kendiniz atayabilirsiniz kulaklığa dokunarak sesi yükseltirseniz eğer sorununuz çözülecektir ses yükseltmeyi direk kulaklığın kendisinden yapın kısacası

Berk
Berk

Sanırım hala devam ediyor. Ben de üç gün önce Redmi Note 13pro aldım aynı sorunu yaşıyorum. Telefonun hoparlöründe sıkıntı yok fakat kablolu veya bluetooth kulaklık bağladığımda ses çok düşük geliyor. Redmi Note 8 de bile böyle bir problem yaşamamıştım.

Aykut
Aykut

Sorununuz düzeldi mi ya da çözüldü mü

Bünyamin

Maalesef sorunum çözülmedi aksine mi storeden defalarca mail attım 1 defa dahi dönüş yapılmadı...

Enes sonuçtan hiç memnun değil

Xiaomi Telefonlarda Bluetooth Kulaklıkta Düşük Ses Seviyesi Sorunu

17 Şubat 2024 13:02

28 Ocak 2024 19:59
Pınar sonuçtan hiç memnun değil

Redmi 13 Pro Bluetooth Kulaklık İle Düşük Ses Sorunu

Pınar