Bpn Ödeme & E-para Hizmetleri ( Western Union ) Alınan Komisyon

24 Eylül 2024 21:36

21/10/2024 Tarihinde İstanbul'dan acil olması sebebi ile Western Union vasıtasıyla yabancı uyruklu bir arkadaşım para transferi yaptı. Yurtiçi para transferinde bpn Ödeme e-para hizmetleri isimli bir firma tarafından iletmeye çalıştı. Fakat gönderen acente yeterli bilgi vermediğinden dolayı firma hafta sonu çalışmıyormuş ve hafta başına kaldı parayı almam. Pazartesi günü Ankara Söğütözü'nde bir acentesini bularak parayı almak için işlem yaptırmaya çalıştım 45 dak. Sonrasında nakit paraları olmadığını söylediler. Bende buna karşılı hesabıma EFT yapılırsa olabilir dedim. Bu geçen 45 dak. Beklemem sonrasında EFT yapabildiler. Daha sonra bu bpn firması beni arayarak 60TL EFT ücreti talep ettiler. Bpn Ödeme firmasında M***** isminde br vatandaş bu parayı ödeme gerektiği, yoksa bundan sonra para transferinde sorun çıkartacaklarını söyledi. Bankalardaki EFT komisyon ücretlerinin normalde 8-10 TL olduğunu söyledim, sizin istediğiniz normal banka komisyonu değil tefe komisyonu olduğunu söyledim. Bpn Ödeme firmasındaki vatandaşın verdiği cevap ise bundan sonra para transferi yapmazsınız olur biter oldu.

Murat sonuçtan hiç memnun değil

Western Union MTCN Kodu Olmadan Para Çekme

05 Mart 2024 16:37
Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

Western Union Para Alındı Diyor

05 Ağustos 2024 22:53

Western Union İle Gönderdiğim Param Nerede?

07 Kasım 2023 16:54
Western Union İle Gönderdiğim Param Nerede?

08 Eylül 2023 13:05