Sadullah sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Bahis Sitesinde Hesap Kapatma Sorunu

21 Kasım 2024 13:11
Sadullah'ın Teşekkür Mesajı
“Sorunum giderildi. Hesap kapatmaya gerek kalmadı. Teşekkürler.”

Siteden hesap kapatma talebinde bulundum; yani sadece westbahis değil, tüm bahis sitelerinden kapatma talebimi ilettim. 5 ay oldu, neredeyse ama hala hesabım aktif. 3 ay giriş yapılmayınca hesap askıya alınıyor. Nasıl oluyor da benim 6 aydır hesabım hala aktif duruyor? Eksik belge göndermişim, bu yüzden süreç başlamamış. 6 ayda hesabı kapatın ya da en azından askıya alın.

24 Kasım 2024 11:38

Sorunum giderildi. Hesap kapatmaya gerek kalmadı. Teşekkürler.

Ergün sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Ergün
24 Ocak 2025 14:32
Halil sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Halil
24 Mayıs 2025 14:35
Furkan sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Furkan
14 Ocak 2025 14:55

18 Nisan 2024 12:14
Tunç sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

12 Mayıs 2025 12:58
"Sorun giderildi. Hesap kapatmaya gerek kalmadı. Teşekkürler."