Emre sonuçtan hiç memnun değil

Wbahis Sitesinde Çifte Standart Ve Çekim Sorunları

24 Kasım 2024 19:46

Wbahis sitesine 45.000 TL para yatırdım ve 1.90 orandan bahis aldım, 85.500 TL oldu. Para çekim talebi verdim ancak çekimim iptal edildi. Gerekçe olarak ana para çevrimi dediler. Normalde yapmamam gereken bir şekilde dediklerine rağmen çevrim yaptım. Yaptığım çevrimleri not ettim, ona rağmen hâlâ sorun çıkartmaktalar. Canlı destek hattı hiçbir şekilde yardımcı olmuyor. Siteye üye olmam için sürekli aradılar, yatırım yaptım, kazandım ama aranma taleplerime geri dönüş yapmadılar. Çevremde tanıdığım ve w bahis sitesine kayıtlı olan kişiler böyle bir olayla karşılaşmadıklarını söyledi. W bahis sitesi müşterilerine çifte standart uyguluyor. Görsellere ekleyeceğim her şey olayı net bir şekilde açıklıyor.

24 Kasım 2024 19:54

Haklı kazancımı saçma sapan bilmediğim oyunlarda parayı kaybetmem için Mobbing uygulanıyor Site sorunumu çözene kadar 5kuruş oyun oynamıyorum bahis zaten alamıyorum kazanç elde ettiğim için limit kısıtlaması da getirdiler Sitenin açıklamasına görede 1.30 orandan çevrimi mi yaptım üstüne de dedikleri çevrimide yaptım

25 Kasım 2024 00:14

Hiçbir açıklama yapmadan ana paramı gönderip 30.000 TL bakiyem olan hesabımı da giriş engeli verdiler

25 Kasım 2024 02:21

Şikayetleri dikkatli okursanız hepsi geçiştirici cevaplar sorun çözümü olmadan sorun çözülmüş gibi şikayet varıda kendi lehlerine kullanıyorlar

Orhan sonuçtan hiç memnun değil

Wbahis'te Kazanç Çekim Talebimin Haksız Gerekçelerle Reddedilmesi Ve Zorunlu Bahis Şartı

Orhan
06 Ekim 2025 13:59
Songül sonuçtan hiç memnun değil

Songül
01 Mart 2025 13:55

Wbahis'te Para Çekme Sorunu Ve Belirsiz Çevrim Şartları Nedeniyle Mağduriyet

Yakup
12 Ekim 2025 17:28
wbahiste-para-cekme-sorunu-ve-belirsiz-cevrim-sartlari-nedeniyle-magduriyet-3.jpg
wbahiste-para-cekme-sorunu-ve-belirsiz-cevrim-sartlari-nedeniyle-magduriyet-2.jpg
wbahiste-para-cekme-sorunu-ve-belirsiz-cevrim-sartlari-nedeniyle-magduriyet-1.jpg
Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Wbahis Çekim Talebim Sürekli Çevrim Gerekçesiyle Reddediliyor, Net Bilgi Verilmiyor

Serdar
23 Ekim 2025 13:24
Serhat sonuçtan hiç memnun değil

Serhat
21 Ocak 2024 23:33