Erdem sonuçtan hiç memnun değil

W215 Garage W215 Tpu Ppf Marka Yalanı!

13 Şubat 2024 16:17

Kampanya adı altında yapılan fiyatlar aldanıp biz gittik gitmemeliydik.
Ne işten anlıyorlar, sahibi zaten işten anlamıyor saçma sapan bir yer 25 bin TL'ye tpu ppf diye insanların araçlarına 1-2 yılda sararacak matlaşan kaplama yapıyorlar ve bu paranın haksız olduğunu bile bile reklamla iş yapıyorlar ben aracımı verdim dilim yandı. Her şeyin maliyeti var.
Söktürdüm tekrar yaptırdım bakalım buradaki memnun oldum memnun kaldım diyen insanlar 1-2 yıl sonra bu büyük sorunu nasıl çözecekler çözdürecekler...

profile profile profile

Yorumlar (6)

Ertuğrul
Ertuğrul

Evet tam olarak da bahsettiğiniz gibi bu konuda sizin gibi mağdurum. Sözde kaliteli tpu diye yapılan fakat zamanla alakası olmadığını gözlemledik. Daveti üzerine ziyaret dahi etmiş olmama rağmen ürüne sahip çıkılmadı inkar edildi.

Garage

332 adet Google yorumu var. 320 adet teşekkür yazısı var. Sahte hesaplardan yazılan yorumlar belli. Firma sahibi olarak hatalı yapılan her işi telafi etme yoluna gittim. Şikayeti olan herkesi koşulsuz davet edip sıkıntısını çözdüm. Gelmeyen gelmemesine rağmen hala yorum yazan kişi ya da kişiler eğer gerçekse tabii hala başımızın tacı buyursun gelsinler. Ama iyi olan bir firmayı klavye delikanlılığı yaparak kötülemeye çalışan kişi ya da kişiler haysiyetsizdir.

Garage

Bu yorumları okuyan herkes ansızın gelip garajda ürünümüzü inceleyebilir. Ppf tpu olup olmadığına bakabilir. Eğer ürünler tpu değilse gelen kişinin araç kaplaması ücretsiz yapılacaktır. Bir de istenilen parayı ekstra ödeyeceğim. (rakip firmalar olarak yorulmadınız bıkmadınız kötülemekten) her şey açık her şey net. İsteyen gelsin incelesin.

Ali
Ali
Benzer Şikayeti Var

Boş vaatlerde bulunmayın. Görünen köy kılavuz istemiyor.

Garage

Bir garaj sahibi olarak hayatımda hiçbir esnafı kötüleyerek ya da yalan yanlış yorumlar yaparak kişi ya da kişilerin hakkına girmedim ve etik bulmuyorum. Bir müşterimiz ne zaman sorun yaşasa garajımıza geldi ve kendisini memnuniyetle uğurladık. Burada bahsettiğiniz gibi bir sıkıntı yaşayan gerçek bir müşteri Olsaydı diğer yorumlarımızda da olduğu ve bahsi Geçtiği gibi elimizden gelenin fazlasını yapar uğraşır sorununu çözerdik. Haksız yere karalamak ve kötülemek hakka girmek ne yazık ki çok basit. Herkes kendine yakışanı yapar. Ben 6 gün işletmemin başındayım bir gün bir kişiye saygısızlığım olmamıştır. Olduysa da özür dilemesini daima bildim. Bu karalama mesajının geleceği Instagram'dan yaptığım iş fazlalığı ve iyi niyetli davranışlarım sebepli öncesinden tehdit içerikli 2 mesajla almıştım. Şaşırmadım.

Erdem
Erdem

İş fazlalığı değil ucuz fiyat verip kötü ürün yapıyorsunuz malzemeciler müşteriler mobil çalışanlar herkes bunu biliyor o yüzden insanlar size ucuzsunuz diye geliyor işinizi iyi yaptığınız için değil ama sorun sıkıntı çıktığında o sahte Google yorumları düzelince bakalım ne yapacaksınız...

Erkan sonuçtan hiç memnun değil

06 Eylül 2023 12:10
Wolf Cars Ppf Kaplama Memnuniyetsizliği!

W215 Garage Ppf Uygulamasında Yaşanan Sorunlar Ve Müşteri Deneyimi!

30 Mayıs 2025 00:27
Yigit sonuçtan hiç memnun değil

18 Nisan 2024 11:30