Enes sonuçtan hiç memnun değil

Volta Yeni Mopedi Aldım, Balata Ve Lastik Sorunlarıyla Baş Başa Kaldım!

Enes
10 Aralık 2024 21:20

A101 kanalı ile satın aldığım, APEC APM5 model elektrikli mopedi Osmanlı Motor Merkez Mah. Sanayi Cad. 18. Sk no:9 Dalaman/MUĞLA adresindeki yetkili servisinizden 25 Eylül 2024 tarihinde teslim aldım. Teslim aldığım hafta içerisinde balataların ses yapması nedeniyle bahse konu servise mopedi götürdüm ancak durumun olağan olduğunu, zamanla azalacağını söylediler. Ancak halen balatalardan ses gelmekte, ayrıca ses giderek artmakta. 09.12.2024 tarihinde yine aynı sorun ile servise başvurdum. Yetkili arkadaş balataların garanti kapsamında olmadığını tarafıma bildirdi. 2 yıl garantisi olan ve alır almaz ses yapan balataları zamanla geçer diyerek atlatıldım. Yaklaşık 2-3 aydır kullanmakta olduğum sıfır alınan bir ürünün nasıl balatalarının garanti kapsamına alınmadığının tarafıma bildirilmesini talep ediyorum.
Bununla birlikte 07.12.2024 tarihinde lastiğimin patlaması üzerine yine bahse konu servise tamiri ile ilgili gittim. Hemen mopedi alıp lastiği sökerek elime verdiler ve 'Gidin bunu lastikçide yaptırın, biz lastik tamir etmiyoruz' dediler. Bu da yetmiyormuş gibi üzerine de 100 TL lastik sökme ücreti aldılar. Hayır, lastiğimi tamir etmeyeceklerdi neden lastiğimi söktüler? Hadi garanti kapsamında ürün dışarıya yaptırmayalım dedik, yapamayacaksan o zaman neden lastiği söküyorsun? Bu ilgisiz, tutarsız ve lakayıt tavırlar ile ilgili gerekli tedbirlerin alınmasını ve mağduriyetimin giderilmesini ve tarafıma bilgi verilmesini rica ederim.

Volta Mopet Garanti Sorunları Ve Yağ Kaçağı Problemi

05 Kasım 2024 11:14