Nejla sonuçtan çok memnun

Vizyon Elektronik Para Ne İş Yapar?

23 Şubat 2024 09:36

3 Şubat 2024 te Şok market kasasında ödeme yapmak üzereyken görevlinin cepte şok uygulamanız var mı uyarısı üzerine ilgili uygulamayı indirmeye çalışırken ekrana yanlış tıklamak suretiyle anında isteğim dışında bir sisteme dahil edildiğimi ve faturama bir meblağ yansıdığını fark ettim. GSM operatörümü arayıp faturalı hattımı işleme kapattırdım. Ancak talebim dışında ve hiçbir hizmet almadan dahil olduğum bu sistemden parayı geri almak şöyle dursun abonelikten çıkmama yardımcı olunmuyor.

Bu haksız kazanç ve suistimal sitemine alet olan Şok market Vodafone dan ve tabii ki Vizyon Elektronik adı altında ne iş yaptıkları bile belli olmayan sistemden şikayetçiyim. Aboneliğimin iptali ücretin iadesi ve mağduriyetimin giderilmesini, bu tarz kuruluşların haksız kazanç sağlamalarına izin verilmemesi konusunda gereğinin yapılmasını rica ediyorum.

23 Şubat 2024 10:35 (Şikayetten 58 dakika sonra)
23 Şubat 2024 13:29

GSM operatörümü aradım faturama yansıyan bir iade yok henüz. Takipçisi olacağım. Bu arada müşteri temsilcileriniz daha yapıcı ve çözüm üretici olabilir. Ne istediğinizi anlatıyorsunuz hiç hakim değiller bilginize

05 Mart 2024 13:28

Bu ay ki GSM faturamdan hizmet almadığım halde faturama yansıyan bedelinin düşürüleceği iletildi. Bekliyorum göreceğiz

13 Kasım 2023 19:42
Vizyon Elektronik Paramı Almış Tır