Tuğrul sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Vizebet Siteye Bir Türlü Giriş Yapamadım

01 Nisan 2024 12:29
Tuğrul'un Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler. Siteye giriş sağladım. Sorun kalmadı.”

Merhabalar, siteye giriş yapamıyorum. Telegram'dan giriş yapılamıyor. Her yerden giriş yapmaya çalıştım ancak hata mesajı alıyorum. Yardımcı olabilirseniz veya bilgilendirme yaparsanız çok sevinirim. Ben sürekli bu sitenin müşterisiyim. Bu hatayla ilgili yardımlarınızı bekliyorum. Kullanıcı adım darkking.

03 Nisan 2024 16:05

Teşekkürler. Siteye giriş sağladım. Sorun kalmadı.

Hakan sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Hakan
28 Nisan 2024 18:18
Ferdi sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Ferdi
11 Şubat 2024 15:56
İsmet sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

26 Şubat 2024 23:58
Bedir sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

09 Mart 2024 14:56
Ahmet sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Ahmet
21 Şubat 2024 15:11
"Site aktif olmuş. Oyunlara katılım sağlayabildim. Teşekkür ederim."