Şikayet sonuçtan çok memnun

Vivo Telefon Turkey Pişmanlığı

29 Nisan 2024 19:51

Vivo telefon markası ile sorun yaşıyorum. Sipariş oluşturdum Online dan. Ne iptal tuşu var ne kargoya verilmiş görüntüsü var. Resmen dolandırılmışım hissi yaşıyorsunuz! Instagram'dan ulaşmaya çalıştım cevap veren yok. Aradım çok kişi bekliyor. Canlı destek laf anlamıyor. Derdinizi anlatacağınız kimse yok. Resmen buradan telefon aldığıma pişman oldum.

Murat
Murat

Merhaba bende kamerayla alakalı problem yasıyorum. Firma kamerada bir şey yok diyor. Vivo pişmanlık hissi vermeye başladı. Geçmiş olsun

Şikayet

Merhaba Murat bey. Tabii ki aynı sorunlar var. 14 gün yalanına bende kandım. Telefonu bize yollayın işimize gelirse rapor veririz ve iade ederiz vari konuşmalar. Yollayacağım belki telefona bir şeyler yapacaklar belki bozacaklar ki yorumda gördüm. Değiştirmişler her şeyi mağdur olmuş vatandaş. Güven sıfır bu markaya. Asla bir iPhone güvencesi vermiyor. Bakkaldan ürün almışım hissiyatı oluşturuyor profesyonellikten uzaklar. Tabi hediye ettikleri kulaklığın parasını da alıyorlarmış iade de. Şaka gibi. Mağdur olduk kimse olmaz inşallah yanlarına kalmaz.

Gamze
24 Kasım 2023 23:51

Vivo Teknik Servisinde Gecikme Ve İletişim Sorunu

Diclehan
26 Temmuz 2025 11:16
Emine sonuçtan hiç memnun değil

Emine
21 Mayıs 2024 20:46